Contest Jom Blogshop Sini.. contest FIRST yang aku join.!!!

10:52 PM

Uit uit.. Nih aku na cakap satu benda.. Eh, bukan satu benda dah, banyak banyak benda dah... hahaa... Nih haa, tadi jalan jalan blog jap, Eh, dalam bahasa modennyer blogwalking.. Then, dah jalan jalan tuh tuba tiba mata aku tertancap pada satu blog nih.. Rupa rupanyer aku telah di tag untuk join satu contest nih.. Sumpa aku ngaku nih laa fes contest yg aku join. haha.. Mcm best, tertarik, menarik, kau mmg d'bom. Ahahaa..
Oke2, jom kita lihat bannernyer.. Korang tengok pon msti tertarik pyer laa. haha..





Haa, seperti yang korang korang dapat lihat, Cantik kan banner nyer.. tertarik kan, menarik kan, hot kan. haha.. Oke2, korang pon dapat bace kan ape yg tertulis.. Tp disebabkan mne laa taw tibe2 ada reader aku yang terdiri dari orang kurang upaya yakni Buta yang takleh membaca, meh meh aku tulis...
*Eh chop, bukan ke blog nih hanya untuk dibaca shaja.?? Yang buta mmemang da sah sah taley baca kan.??

Oke2, aku salah oke. haha. Seb bek ada yang tgur.. Disebab kan aku da start join contest nih..**contest nih lucky taw coz contest yang fest aku join. haha..
Aku kena laa jawab soalan soalan yang sudah disediakan..


Soalan 1 :- Pendapat aku tentang blog starlite style ini !!..
Ish, ape yang boleh aku katakan laa.. blog ini sangat sangat laa menarik, tertarik dan cantik. Yeah, korang pun taw aku mmg puji dari awl post kan kan kan.?? hahaa... Then bagi aku laa kan,
blog nih mampu hidup..*means blog starlite style hokeh..
Tulisan pun tada laa crowded sangat mcm blog aku ini kan kan.. Korang pun pning nak baca sampai tak terbaca. haaha.. And satu lagi aku rasa blog starlite style nih best untuk dikunjungi kerana yelaa, nama pun blogshop rite, so of cos laa byk barang2 yang best best , baru baru, sempoi sempoi dan kaw kaw...
So, tak rugi korang join contest nih or tak pon follow blog starlite style nih.!!

Soalan 2 :- Cadangan aku untuk penambahbaikan blog starlite style nih..!!
Oke, sumpa aku ngaku siap siap aku ta reti na bape kutuk or komen benda benda yang aku mmg ta reti na komen..haha. Tp disebab kan aku ase aku patot taruk satu or dua tiga komen, yang aku boleh katekan pasal blog nih ialah mereka, *cewah, mereka ditujukan kpd blog starlite style nih oke..
perlu mempelbagaikan barang yang nak dijual. Ish tah ah, mcm ta fair lak kalau aku cakap cm2. Yelaa elok daa dorang jual, aku p komen mcm2,. haha.. Orait, nough daa, Aku tataw nak taruk komen ape untuk penambahbaikan blog dorang uh..


Oke, and lastly, untuk aku melengkapkan contest ini, aku perlu lah meng-tag 3 orang yang lucky untuk join dis contest kot.. aha.. Sori, mangsa mangsa aku ialah......






Daaa~

You Might Also Like

0 comments

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement