Kegilaan Kemerengan Kesewelan(3K)=p

9:55 AM

Salam korang.! Apa khabar.?? Wahh, lama jugak la kan aku tak hupdate blog nih kan.?? haha.. Sori laa wat korang terindu rindu ternanti nanti tertunggu tunggu termangu mangu sendirian... HAHA=)  

*erk, maaf la terperasan sekejap.. aku ngat ada org rindu blog aku nih. haha..

Oke, back to the main point.. Hari ini aku nak story siket pasal kegilaan aku dengan Alia Azmi... Korang tau kan aku dah benti kerja.??  Yess, betul.! Aku memang dah benti kerja. haha..  Saja nak lepaking kat rumah plak sementara nak tunggu tawaran.. Oh yeaa, sebut pasal tawaran, aku memang dah dapat tawaran, TAPI korang mesti fikir tawaran UPU kan kan kan.??

**Hebat la jiha.. Dapat U... Result tak semenggah mana pun =.='
*Hekelehhh, macam laa result korang semenggah sangat.!! Heh.!!



Yeaa yeaa, aku tau laa result korang BAGUS, HEBAT, TERBAIK.! Takyah nak show-off sangat lahh.. Alaaa beb, bagi la plak pluang kat kitorng yang result tak bape nak memberangsangkan nih dapat sambung stady.! Haish.! Oke, malas nak bertekak dengan korang pasal stady nih. Yang penting kalau korang dah dapat peluang untuk sambung stady, korang jangan sia-sia kan peluang yang ada.. INGATT.!!


Eh, ni dah simpang 4 mana lak aku masuk nih.! Dah salah jalan dah nii. Hadui.! Tape, kita patah la balik kan, tak gituh.?? Orang yang nak insaf pun boleh patah balik ke jalan yang benar..



Orait, bersamaan dengan tajuk yang tertera di atas, maka dengan segala rasminya, kenyataan tersebut di huraikan.

*Ayat gila kejap.


Oke, dah nama pun gila kan, sewel, mereng, tak betul, lagi ape.?? Lantak la ape pun, janji yang sama waktu dengannya, mestilah mempunyai maksud yang sama iaitu gila, sewel, mereng, dan  tak betul.. hahaha..  Oke oke, aku pun malas nak cerita pepanjang, baik aku ringkaskan.. Secara ringkas nya, pada hari jumaat yang lalu, pada pukul berapa tak hingat pulak, tapi di kala waktu  kepanasan yang kini sudah pun mencecah 37 darjah celcius, berlaku di sekitar kawasan Busana anis, tercetus nya dan tertimbul nya idea gila gila.!! haha..

*Oke, aku tak reti bercerita dan tak cuba nak disampaikan dengan jelas..








P/s : Aku seronok sangat dapat peluang further stady. TAPI
adakah aku dah bersedia.???





DAAA~




You Might Also Like

4 comments

  1. malu i, tserlah keayuan aku tao.. hahaa mengong laa derr !! haishh~

    ReplyDelete
  2. besedia la!!!
    tak besedia aku lepuk kang!!teeheee
    p/s:cam dah tebiase sangat tgk tmpat tu.huhu

    ReplyDelete
  3. da sedia la na stdy tu..sabtu ni daftar che kak oi..

    ReplyDelete
  4. alia --> aiseh, poyo la kau.! ak pdam gak entri nih.! haha


    fathin -->teehee pale otak kau.! haha..


    k.oyien--> hahhaa.. sbb sabtu nih dftar la ase cm tak sedia ag. hehe

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement