Song For Today #7

Assalamualaikum wbt
Salam Sejahtera
and
Peace yaww =))








Since aku dah tinggalkan blog dua bulan, and esok hari terakhir bulan oktober, maka dikesempatan ini aku ingin meng-update satu entri. Anddddddd di sebabkan aku takda mood nak menaip, makanya aku share lagu je lah. HHAHAHHHAHAHAHAHA. Bagus jugak segmen ni, eh segmen ke? Hmm taktau lah panggil apa, yang pasti sangat bagus di kala aku kekeringan idea nak menaip dan bercerita. Lagu yang aku share dalam segmen Song For Today ni adalah currently favourite song not for today only, but mungkin untuk sebulan atau dua bulan paling lama. Dan tak semestinya jadi lagu faveret all the time. Hiks. 



Lagu ni aku dengar sebab Singto share kat tuit dia. Lagu dari filem A Star is Born. Lakonan daripada Bradley Cooper dan jugak Lady Gaga. So kira OST song lah ni. Best gila weh. Aku suka gila part verse 1 yang dinyanyikan oleh Bradley Cooper dan jugak chorus lah of course.  Okay lets dengar.





Shallow by Bradley Cooper & Lady Gaga


[Verse 1: Bradley Cooper]
Tell me somethin' girl
Are you happy in this modern world?
Or do you need more
Is there somethin' else you're searchin' for?

[Refrain: Bradley Cooper]
I'm fallin'
In all the good times
I find myself longing for change
And in the bad times I fear myself

[Verse 2: Lady Gaga]
Tell me something boy
Aren't you tired tryin' to fill that void?
Or do you need more
Ain't it hard keepin' it so hardcore?

[Refrain: Lady Gaga]
I'm falling
In all the good times
I find myself longing for change
And in the bad times I fear myself

[Chorus: Lady Gaga]
I'm off the deep end
Watch as I dive in
I'll never meet the ground
Crash through the surface
Where they can't hurt us
We're far from the shallow now

[Post-Chorus: Lady Gaga & Bradley Cooper]
In the sha-ha-sha-ha-ha-low
In the sha-sha-la-la-low
In the sha-ha-sha-ha-ha-low
We're far from the shallow now

[Bridge: Lady Gaga]
Ooooo aahaaa ooou (s)
Ooo ouo oooo haaaa (s)

[Chorus: Lady Gaga]
I'm off the deep end
Watch as I dive in
I'll never meet the ground
Crash through the surface
Where they can't hurt us
We're far from the shallow now

[Post-Chorus: Lady Gaga & Bradley Cooper]
In the sha-ha-sha-ha-low
In the sha-sha-la-la-low
In the sha-ha-sha-ha-ha-low
We're far from the shallow now









Till the, Chow
DAA~

You Might Also Like

6 comments

  1. Ya Allah, kakak saya suka sangat lagu ni. And filem ni dia sanggup tengok dua kali. Lagu semua best2 and Shallow will always be the best one. Thanks for sharing and have a nice day :)

    ReplyDelete
  2. First time dengar ni, best lagunya! :D Thank you for sharing tau :)

    Fatina Mudz

    ReplyDelete
  3. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete
  4. This song got me all emotional and shi.... T-T

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement

Powered by Blogger.