The Door, The Weather, And A Good Day

Assalamualaikum wbt
Salam Sejahtera
And
Peacee yawwww =)




Tajuk kemain panjang kan. Hahahahhaa. Tu tajuk lagu sebenarnya. Since laki iols, (wahh gittewww, kemainn ber-laki engko jieha) hahahahaa, keluar single baru. Haa. Tau tak laki yang mana satu ni? Yup, exactly. Mamat thai yang aku duk gilakan sekarang. Hahahahha. Kamon ah. Kasi can ah aku nak saport faveret actor. Hiks. Bukan selalu kan. Aku ada cite pasal dia kat sini. Actually aku taknak pun cerita pasal dia kat sini, tapi di sebabkan minat yang terlampau, mana boleh sisihkan dia dari blog ni. Kahkahkah.


So, Krist baru ni ada keluarkan first single dia yang terbaru tajuk  ประตู อากาศ และวันดีดี . Haa, tak paham kan. Hahahaha. Tajuk dia The Door, The Weather and A Good Day. Aku pun tak sure sebenarnya. Ni aku tengok page yang memang duk translate kan. So aku percaya kat diorang jelah. Hahahahha.


Lagu memang sedap. Aku boleh terima. Lirik pun nais. Tapi MV dia tu. Kenapaaa cringe sangaaaaaat. Haaa, menangis aku. Hahahaha. Takdalah, gurau je. Hmm. Tapi tulah aku still tak suka. A BIG NO. Kahkahkah. Nasib baik lah at the end of video depe dua tak jadi kahwin. Hiks.


Aku senanya takleh terima sangat suara si Kit ni. Yelah satu sebab aku memang jenis minat suara yang husky, yang deep gituu. Tapi bila Kit ni nyanyi, aku rasa suara dia takdalah sedap mana. But yess, he absolutely can sing. But cuma boleh nyanyi jelah. Tak sedap mana. Bagi aku laah. Hahahahha. Ntah lah. Dah minat kan, terima jelah. Kahkahkahkah. Okay sampai sini dulu lah. Dah lamaa jugak pendam nak post pasal lagu dak Kit ni. Biasalah, promoting lah. kahkahkah. Jangan lupa stream lagu ni eh. Kahkahkahkah K bai.



 



ohh btw bawah ni versi live. Korang try lah dengar. Kahkahkah. Kalau nak dengar lagu lain, lagu yang dia nyanyi sedap ke tak, korang boleh lah youtube-ing "krist perawat sing". Itu contoh lah. Takkan aku nak tepek semua video dia nyanyi kat sini. Kahkahkah. Nak lirik ke? Hmm Jap lah aku cari video dia. Ohh, k tak payah cari. Aku baru teringat. Korang bukak MV dia, pastu ada subtitle in English. Kalau takda, tekan CC. Okay. Happy listening peeps.













Till then, Chow
DAA~

You Might Also Like

3 comments

  1. KRIST PERAWAT d(^w^)b
    setuju. suara krist biasa2 je. tapi bolehlah jual. yang tak tahan charm dia tu. nak pula bila dia malu2. UGH!! Hahahahahaha. btw, i'm crazier about the other guy. you must know.. hehe

    ReplyDelete
  2. heee lagu siam rupanya.. tengok muka macam kpop idol hehe..

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement

Powered by Blogger.