DIFFERENTATION...

12:29 PM

Assalamualaikum wbt
Salam Sejahtera
and
Peace yaww




Korang agak2 la kan, seseorang yang bernama lelaki or lebih tepat bernama suami nih akan setia tak pada si isterinyer.?? kdang2 i was wondering. haha. but never mind.. entry kali ny jia nak share about sumting yg ada kaitan dengan semua nih.. perbezaan antara isteri dan girlfriend pada pandangan seorang SUAMI..!!

bace baik2 yep. haha..

  • Isteri nih macam TV, girlfriend lak macam handfon. Di rumah tengok TV,tapi kat luar bawak handfon..
  • Tak ada duit, jual TV.. Ada duit, bli handfon baru..
  • Kadang2 seronok tengok TV, tapi banyak masa abes kat handfon..
  • TV percuma sepanjang hayat, tapi handfon if ta bayar servis line, taliannyer akan ditamatkan serta merta..
  • TV saiznyer besar, berat dan dah buruk, tapi handfon cute, comel, ramping, banyak butang buley picit, buley di bawa kemana-mana dan bila2 masa sahaja..
  • Kos penyelenggaraan TV murah jep, lagipon jarang rosak, tapi handfon, mak oii..mahalnyer.. selalu meragam plak tuh..
  • Yang sadisnyer, TV ada remote control, tapi handfon tak da..
  • Cuma 1 sahaja kelebihan TV, takda VIRUS..TApi handfon, sekali kena virus, habislah.!!


Jadi jangan pning kepala, pilihlah TV anda.. kalau boleh, yang plasma pon takper.. yep.. hahaha..!!!

You Might Also Like

1 comments

  1. stated nearly everybody pay off their particular financial products punctually as well as with no charges
    A top personal debt charitable organization is attempting the sheer number of people embracing them for enable across payday loans credit card bills for you to twice this particular. credit debt nonprofit shows close to buy the actual near future, large curiosity lending products this season. The charitable organization tells 36 months gone how many clients using them was initially simple.
    szybka pożyczka
    kredyty bez bik
    szybki kredyt
    pożyczki prywatne
    kredyt bez zaświadczeń pod zastaw

    http://pozyczkanadowod24.org.pl
    http://pozyczki-prwatne.org.pl
    http://szybkapozyczkaonline.com.pl

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement