gathering 5st.!!

11:53 PM

Salam :)
hyep :)
Hello :)
tok.. tok.. tok.. :)

Hey, i'm back.!! wargh, lame gila da ta hupdate ini blog.!! da berhabuk da.!!haia.!! susa wo0 mao jaga.. haish.!! oke2, now aku da kembali.. haha.. korg jgn risau oke.. aku takkan lupe kan blog ni..
HAH!! entry kali ni ak na pnuh kan dgan cter2 aku yg baru...
Cter ape.?? lol, see the title lahh.. haha.. yeah, dat's rite.. pickup pon.. haha.. oke2, memndang an bersaksi kan title nyer pun kita da dpt syak citer ape, lbih baik ak berterus terang jela kan.. ta paya na buang2 masa , buang karen n buang tnaga korg na membaca nyer rite.??
oke, tggl 16 DISEMBER 2010 bersamaan ari KHAMIS(important date. kena ngat smpy dpt rsult..)HAHA.. aku nan fmily claass aku ada la wt jmuan class.. dimana.??
di teluk batik lar.. hanya itu satu2 nyer tempat yg boley dijadikan sbg tempt untuk BBQ..
if anyone know mne2 tmpt lain kat mnjg ni yg bole dijadikan BBQ, sila lah inform yep.. kerana
AGK SUSH yep maw cri itu tmpt. hadoi.!!!
yg trut serta memeriahkan sgt lahh bgos2.. trimas atas kerjasama usaha anda yg gigih untuk turut serta dlm meriah kan mjlis yg ta seberapa indah itu.. haha.. but but.. ad but. hoho, even ta indah, tp tersangt la fun oke.!! realy2 fun..!!
Antara antara yang join mjlis uh, konon2 mjlis la an.... jeng.. jeng.. jeng...
TIQA JO,TIQA RIDZA, AIN DESA, AIDID, SYAMSUL, SYAZ, ASYIKIN, AKMAL, WAFIE,
QILA, WAN, INA, SYAIRAH, APIS KHALIL, APIS CHE PI, HADI, CHAER,
SYAFIQ HFIFY, dan SAODAH...
Mcm mcm aktiviti kitorg lakukan.. baik dari segi gila, funny and siyes.. hoho..
na taw aktivitinyer.?? fes2 mesti lah naik boat.. wahwahwah..., gempak seyh boat tuh. haha. mmat yg drive boat tuh lagi gmpak. haha.... smpy tunggang langgang musnah punah aku dibuatnyer selama brada di dlm boat itu.. hoyeh.!! tp still having fun okeh.. byk rgam doe bla nan tqa, aid, sykin, nani, n bocan. haha... Then, adlh yg lbih2 uh nek bnana boat lak..
yg itu aku ta dpt na pstikan sberapa best yg mungkin bila ride bnana boat uh.. cz mmg aku ta pnah lgsg na mencuba atau sengja2 na g cuba ride bnana boat uh.. sbb nyer ak ta ingin dan tana ingin. hahaha.. oke2, tp mlihat kan dri gya kesemua mmber aku yg ride binatag alah tuh..
terserlah lah dan terpancar lah keseronokan yg ta terhingga hinggap di wajah mereka.. haha..
tp sumpa serius ly, na ulang blik 2-3x ayat ny., mmg btol2 hving great time with them.. HAH!! BRU TRINGAT, ny crita baik pyer, kalaka pyer story.. na taw ta, ce korg imagine, dpt da imgine..?? oke2, korg byang an, korg pyer party start kol 8.30 pg.. brang na BBQ un sumer da ready, kicap, ayam, pnggang, arang, bara api.. sume ready da.. tggal nak bakar jep..
oke2.then smpai la 1 mamt ny kata "wey, bila na stat idup an api.??" dgn selmbrnyer sorg minah garau ni kata, "ko free, stat skrg oke gak.!".. maka bermula lah ktrg nyer pengembaraan api uh. haha...
oke, fes2 aku trima ag lah yg api taley na idup2..
tp da smpy thap 2 jam, tkan still taley idup.?? ape nyer api la.. dgil btol. haha..
tp sumpa, mmg lmbt gila api na idup.. siap pky polystrene ag na idup an api uh.. haha...
tpat pkul 2.3o ptg, setelah berbgai cara dan usaha yg dilakukan, dgn berkat kesbaran ktrg2 ni na nyalkn api sbb ta sbar na mkan ayam, dan tidk lupa jugk kpd 2 orang yg tlah berjya menghidupkan bara api, thniah diucap kan kpd SYAMSUL HILMI dan AKMAL MUZAMMIL!! hoyeah3..!!!
dgan berkat kesabarn meraka dan juga kami2 yg tlg tgok dri jauh ny, maka bermula lah pemanggangan ayam yg telah disembelih ole 3skwan dan asykin yg dibeli sbyak 5 ekor(fuyooo, byk ekor tuh.haha)...
itu antara antara yg kitorg lakukan lah.. hurm.., oke lah, ak byk tulis pun ta guna,, bkn korg rjin sgt na hadap semata mata na usha ak pyer entry yg bosan nih kan.. haha.. oke lah, last but not least...

TENGS GUYS.!!! U ALL'S THE BEST FREN EVER HAD..
SUMPA, I REALLY GONNA MISS U ALL'S....
FREN NVA HARD DIE OKE.!! HIGH SKOOL NEVA END..!!!!


*nikmati lah pictuure2 yg ta sberapa nih...


*owh yea, lpe plak.. nan bggernyer macha a.k.a akmal menawar kan diri untuk ditanam

*ni lah cntoh2 aksi yg menunjukkan terserlah nyer kekanak kanakkan nyer. haia.!!


*yang ny plak ak dgar cter kata na bina istana strinian..
tah la, cm tada rupe jep.!!hoho..


 

DAAAA:)






You Might Also Like

0 comments

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement