Happy Birthdayy .. !!

10:21 PM

Assalamualaikum W.B.T
Salam sejahteraa :))



Ohoiii rakyat jelataa sekalian alam.!! Aku kat rumahh sekarang.. Tengah cuti midsem.. Cuti seminngu hoii! .. Jeles tak.?? Jeles tak.?? Silaa jeless.. Erk.?  =.=' .. Actually dah nak balik poli dah pun, tapi baru sekarang aku nak menghupdate blogg.. And yess, aku buzy buat assingment doee! haha :)) .. 
Oke, i'm gonna talk about the tittle.. Yeahh, truly tutti fruity happy birthday!! :))


Eh, before that! Aku cuti sem nanti lebih kurang dua bulan weyh.. Agak lamaa disitu.! Oke, byee .. -.-"





1. Hey .. Rabiatul Alia binti Azmi .. Kau laah sahabat aku yang paling pandai sekali .. hahha :))
Happy Birthday to you Alia ..! Wishh you luckk!
> 30 January 1993 <

2. Hey .. Hafizatul Husna binti Hosni .. Kau laah sahabat aku yang paling lama aku kenal :))
Happy Birthday to you Husna ..! Wishh you luckk!
> 29 January 1993 <

3. Hey .. Siti Adilah binti Azhar .. Kau lah sahabat aku yang palingg sengal plus havoc .. haha :))
Happy Birthday to you Dyla ..! Wishh you luckk!
> 20 January 1993 <

4. Eh.? Owhh, nih adik aku! ahhaa :)) Adik aku yang keduaa 
Muhd Nazirul Mubin .. :D
Happy Birthday to you Botak *botak sbb dlm PLKN sekrang nih :)) wishh you luckk!
> 19 February 1994 <

5. Eh, nih akak aku ..! Pelik.? Sebab bukan akak betul tapi seriusly dah anggap mcm adik beradik .. :))
Noor Azureen Binti Muhd Khir
Happy Birthday to you kak Zuryn ..! Wishh you luckk!
> 20 February <

6. Hey .. Fathin Umirah binti Bamir .. Kau lahh sahabat aku yang paling maturedd :))
Happy Birthday to you Fathin ..! Wishh you luckk!
> 23 February 1993 <
-eeh, birthday dia hari ni lah.! ahahha :))



Nahh, kek untuk korang korang yangg bernama di atas! ahaha :) .. Penat doee aku buat!! Penuh dengan kasih sayang dan penuh dengan keikhlasann nih.. Tapi aku tunjuuk jek kat SECRET RECIEPI.!! ahahha.. Cantikk kan.?? Tapi kesian, korang dapat tengok jelahh .. Aku jugakk yang makann .. ahhahahahahahhahahahahaha :))


                 HAPPY BIRTHDAYY AGAIN!!


Dah alang alang kan,


aku nakk KEK aku macam nihh boleyy.?? Gilerr cool.. kan kan kan.?? ahahha :)) Akuu nakk masa birthday aku pada
18 MARCH 2012 .!!! 
hahaha :))




So, aku doakan korang korang korang yang namanya disebut di atas, moga-II di panjang kan umur, di murahkan rezeki *supaya aku boley tumpang rezeki korang tuh, sentiasa dilindungi oleh-Nya, sentiasa ceria ceria dan happy selalu, sentiasa ingat Allah, sentiasa ingat family, sentiasa ingat AKU, dan sentiasaa ceriaa laa! Live life dan love lough! :)) HAdiah korang?? Gambar kek tuh pun jadi lahh.. Mahal tuh! Secret Reciepi punyaa doe! ahahha :)) Last but not least, korangg semuaa dah tuaa!! except adik aku -.-"




Till then, Chow..
DAA~

You Might Also Like

1 comments

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement