Takkan tajuk happy birthday lagi.?

3:27 AM

Assalamualaikum W.B.T
Salam sejahteraa
dan
Salam 1 Malaysiaa .. erk.?




Yaww! It's me again :) .. Abess, takkan korang plak kan.? Dah ni blog aku :)) hahaha ..! Sekarang nih tau aku tengah buat ape?? Ce teka ce tekaa ??? erk.? -.-" ... 
Sekarang nih aku tengah tulis blog laa.. hahhaah .. lawak lawakk.. oke, tak lawak langsung -.-" .. Actually aku tengah melukis, tapi seriuosly aku tak paham satu ape pun.. Langsung takda idea nak melukis... Eh, wait waitt, korang ingat aku tengah melukis ape.?? Melukis rumahh dengan pokok pokok yangg ada orangg lidi tuh ke.?? Sumpah tak, yang itu kerja fathin bamir dan alia azmi!! ahahaha. Fathin and alia, aku gurau jekk :)) .. Aku tengah lukis ortographic projection.. Tau idak.?? Taktau.? Sila senyapp .. hahahaha :D


Dahh lamaa dah aku nak update cter nih, tapi takde masa.. Life as a student kan, tau lah macam mana kan.. Eccewahh, berlagak la plakk.. Actually, takdaa laa lama mana pun citer yang aku nak update nih, baru jek berlaku dua tiga hari lepass :)) Saje jekk nak bagitau kengkonon buzy laa sangat kan.. hahaha.. Owh btw, aku dah nak final 23/4/2012 nih :'( .. And yup, memang ada certain2 orang akan rasa "alaaa, lambat lagi doee." "leklaa, ada lagi sebulan doee" .. Oh noo, itu bukan aku! erk.? 
Actually aku lahh antara orang orang yang cakap mcm tuh.. Seriusly aku tak sedar diri lagi yang aku dah nak final, tapi... aishh! susahh laa nak cakapp ... *reaksi muka macam akak.. :))


Weyhh weyhh, dahh lari tajukk.. 


Yeaa wahaii rakyat jelata sekaliann, alkisahnyaa tanggal satu aribulan tiga tahun duaribuduabelas (1/3/2012) .. telah terjadi nyaa peristiwa di mana *asal skema semacam.?? .. ezzany merangkap soulmate classmate aku telah menyambut hari tua nyaa yang ke-19.. Yess, again yang ke-19.. Dahh tuaa dah kau yek ezzany.! ahahha :D ... Kitorang sambut alaa kadar jek.. Kat cafe JKE dengan kek sebatang  sebijikk :)) .. Dahh laa plan last minit lakk tuh! Memang terbaik! Tak semua yang join pun.. Adaa lah jugak dua tiga kerat yang datang. Abes jek kelas LK merangkap Lukisan Kejuruteraan petang khamis tuh, Daus, Muiz, Hafiy dengan Ikhwan terus keluar beli kek.. Tak sangaka lak dorang pandai pilih kek! HAHA :)) .. Jangan pandang sebelah mataa laa .. Sedapp gak doe! Kalau tanya aku memang semua lahh sedapp :p ... 

Owhh, ada gambar yek.. Usha ushaa la yek! Kebetulann vieww gambar kali nih macam menarik plus cantik plak.. hahaaha :DD .. oke. aku dahh terasa sayang dengan DKM1B.. hahah :p


HAPPY BIRTHDAYY!! :)
*ni lah birthday boyy :)) Ezzany Fauzan.. ada yang berminat.?? 
Just contact aku okeh. ahhaha :DD.. Kidding



*Kek ..!
"Happy Birthday chubby" :)


*antara yang hadir :))


*Erk.? macam pelikk lak aku kat situhh -.-"


*Ape yang beza? Yeahh, yaya plak disitu..


*kenaa dengan hafiy.. ahhaa.. mmg terbaik :D


*Tok dalang merangkap kawan baik ezany, fasrah :))


*tiga serangkai. sepatutnya empat.. ahha..
Ikhwan, Muiz, dan Hafiy.. :))


*yeahh, baru nampak cantik gambar nih ...
ezany, daus, raja, fasrah, zaki, usama,
ariffin, hafiy, muiz, ikhwan :)


*giler bapakk tinggi ah zaki lompatt .. nmpak kaki jekk. hahha :))


*Hafiy, Zaki, Ikhwan, Muiz, Daus, Usama,
Fasrah .. :))


*potong kek .. :))


*suap menyuap is caring :))




Owhh yekk, lupa nak bagitau! Perempuan yang join just aku, farah ngan yaya! Farah pun setelah di paksa tapi dia datang dengan rela hati .. erk.? . ahhaha :DD
Oke lah, sampai sini jelah. Nanti ada masa aku update lagi! Minggu depan insya allah aku ada join siswi JKM untuk ke Teluk Cempedak. Kalau aku pergi dan aku rajin nak update, insya Allah ada la cerita dia. Kalau takda, sila abaikan :DD .. Daa, take care and have fun :))




Till then, Chow
DAA~

You Might Also Like

1 comments

  1. zaky zaky zaky ..!!! ARGGGGHHHHH gilo gilo . :D <3

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement