Aliran

2:49 PM

Assalamualaikum w.b.t
Salam Sejahtera
dan
Peacee yawwww =))



So, aku sekarang ni lagi-an menggangur *betul ke eja tuh? . Lantak. And now aku lagi nungguin MUET. Aku tengah nak ambil MUET lah ni. Esok test Speaking. Wish me luck. *awkward siaaa dah lamaa tak menulis. HAHAHAHAH.


Memangdangkan aku tengah pengganguran, *macam keguguran, kadang kadang .aku ada rindu jugak dengan suasana belajar masa kat poli tuari. Hahahaha! Gila tak rindu, tiga tahun boh aku belajar kat Kuantan sana nun. Banyak sangat nya pun kenangan pahit manis, suka dan duka, tawa riang, nangis sedu sedan. Ahahaha. Tapi tu semua kenangan lah. Aku harap moga ikatan persahabatan kita yang terjalin selama tiga tahun tu tak sia sia lah. Aku doakan korang semua berjaya. Ehehe =))


Nak jadikan cerita lah kan, aku nih nak sambung degree. So kelam kabut lah kan dengan nak isi Upu nya, dengan nak ambik MUET nya, dengan tanggungjawab kat rumah nya *part time surirumah tangga. Hahaha. Tadi masa aku tengah prektis alaa alaaa nak present untuk speaking besok, aku saje lah bukak laman sesawang Upu untuk Degree nih. Kan dah bukak pengambilan starting 19 Januari - 06 April 2015. Alaaa, aku malas nak cerita. Aku pendekkan jelah. Boleh? Ahahahahha.


Aku tanya budak budak kelas Poli aku, melalui group whatsapp lah kan, nak face to face jauh sangat, aku tanya lah

"Aliran Mekanikal aliran sains kan weh?"


Aku saja lah tanya untuk kepastian walau pun memang dah cornfirm aliran sains. ahahhaah! Tapi tak sangka pulak ada reply. Tup tup Jani reply

"Eh, aliran sastera lah.."


Ahahahah. Okaay, bergurau pulaa. Aku biarkan whatsapp Jani bersendirian ditemani krik krik. Tak lama lepastu, Rizal pula sambung

"Aliran pendidikan seni visual"


Hah kau, gelak besar aku yang memang besar ni. Shit. Aku rindu betul nak bergelak tawa dengan budak budak kelas aku. Hahhahahahahahha! Aku pun teruskan lah permainan ni, aku reply

"Takpe. Aku tahu dah aliran ape. Aliran perakaunan islam."


Yee,, aku tau, memang jauh giler simpang dia. ahhahha! Saja nak bergurau. So, aku ingatkan perbualan terhenti disitu je. Rupanya ada lagi penyambungan nya. hahaha. Si Jani balas dengan mendoakan aku fail MUET. Ciss. Kuangjaa sangat tuu. Tapi tiga tahun weh, dah biasa sangat dengan doa doa keji macam tu. haahha! Tambah pulak satu kelas. Haih. *Rindunyaaaa weh. =((  . Tapi yang buat aku lagi ketawa besar nya sebab whatsapp dari Malay ahh, *Muizz. Sekali dia pi reply

"Aliran air yang tenang membolehkan rambut tidak berselerak ketika proses penapisan berlaku"

AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH!


Itu totally terjawab untuk "Aliran". hahahahahahha! berdekah aku gelak kat rumah nih woii.! Sampai aku taktau nak reply apa dah. hahahahahahahaa! Yeaaa, bagi aku memang mudah terhibur. Ohh, untuk pengetahuan korang, penapis rambut tu sebab projek group dia masa final year projek last sem tuari. Tu yang aku gelak nak harem tuuu. hahahahha! Yelah, tetibe jadah aliran air. Mau kena hempuk dengan PA Pian karang. ahhahahaha! okaylah, aku nak sambuung gelak nih. Bai.






P/s : Shit. Apehaal aku mengadap blog tetibe nih. Esok Speaking MUET weh. Haduuuuuuhh.. =((












Till then, Chow
DAA~

You Might Also Like

1 comments

  1. Babi kelakarnya muiz tu. Mesti penyeri kelas korang

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement