FTK Spoc Day kali ke-2

Assalamualaikum wbt
Salam sejahtera
and
Peaceee yawwwww =))




Hai kita bertemu lagi di dalam segmen "wahhhh jieha update blog lahh". Yeahhh. Sekian terima kasih. (Log out blog). Kahkahkahkajkajkah. Okay. Pebendeeee ntah jieha. Hmmm. 


So kalau korang perasan, aku ni sebenarnya bukan lah sejenis yang aktif bersukan. Kalau aku tak bagitau pun sebenarnya korang boleh tahu sendiri je kan based on my gambar. Kahkahkahkah.


Nak dijadikan cerita, semester tujuh baru ni, aku and budak beta sekali lagi join ftk spoc untuk kali kedua. Korang boleh baca kat sini untuk yang pertama kali. Tapi kalini bukan dengan orang yang sama lah. Cuma dua ke tiga orang je yang sama, yang lain sama ada junior atau pun kos lain, bukan beta. Dan bukan game yang sama. Kalau sebelum ni kitorang main untuk team basketball, tapi kalini kitorang main untuk team volleyball. Haaa, sounds fun right. Kahkankah. Fun teruk sebab aku tak pernah main.


Salahkan jijie anat. Dia ajak aku untuk penuhkan list name sebab tak cukup player nak main. Kalau tak hantar minimum 6 orang, automatik disqualified. So aku pun bagi lah nama dengan harapan ada lah yang dapat menggantikan aku. Gilaa ke akuu mana pernah main volleyball ni. Main bodoh-bodoh boleh lah. Ni untuk competition, memang tak lah. Hahahhahahahhaa.


So aku pun gigihlah mencari dan memujuk budak kuliah untuk join lagi. (Dan menggantikan aku untuk main). Dan dapat lah jugak pujuk bella dan fatikah. Hahahhahahhaha. And ada jugak lah junior dua tiga orang. Yeah, since aku bagi nama untuk penuhkan player je, aku pun tak main lah. And guess what, team aku, eh bukan. Team volleyball untuk jabatan aku, dapat tempat no satu weh. Ahhahahahhahahaah. Hebat jugak kan. And yes, aku dapat medal gold free. Hahahahhahaa. Macehhhhh buat team main penat-penat, aku pun dapat medal (dah lah training pun sekaki je). Kahkahkahkah. So that's all. Point sebenar aku nak cerita sebab aku tak main tapi dapat medal jugak. Kbai. Hahahahhahahahahha
















Till then, choww
DAA~

You Might Also Like

6 comments

  1. Tahniah, saya nak servis bola tampar pun tak lepas. Hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha okk sep sikit.. kite satu geng bukan jenis active bersukan.. hahaha baca cerita awak teringat masa saya sekolah dulu.. pernah menang tempat first lumba larii walaupun saya orang terakhir sampai garisan penamat hanyaa sebab saya lari ikut trek hahaha >_<

    ReplyDelete
  3. Masa sekolah menengah aktif bersukan masuk u je dah kurang 😁

    ReplyDelete
  4. hahahahaha....untung dapat medal...bukan senang nak dapat.

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement

Powered by Blogger.