Eid 2019

Assalamualaikum wbt
Salam Sejahtera
and
Peace Yawwww =))





Berakhirlah sudah bulan syawal. Bertemu kita di bulan syawal akan datang. AHAHAHHAAHAHHAHA kbai. 
Okay just gonna do a short update here sebab aku nak jugak letak gambar raya kat sini. hahahhaha. So tahun ni kitorang raya berempat je, incomplete family sebab yeah:

1) Nazirul kan dah kahwin, and dia raya belah isteri dia dulu. 
2) Si muhsin pulak baru kerja, tak dapat balik sebab takda cuti.



And guess what, tahun ni gambar reramai langsung takda. Aku tak ingat sebab apa takda gambar reramai masa raya tu. Yihh. Tak dapat tempek sini. Haih. Klah, bai.













Till then, Chow
DAA~

You Might Also Like

1 comments

  1. emm menda ntahh baru nak update pasal raya. HAHAHAHAAHHAH kbai

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement

Powered by Blogger.