Song for Today #9

 Assalamualaikum wbt
Salam Sejahtera,
and
Peacee yaww =))



Lama dah ye tak update blog. Dah berapa bulan ye tak update blog, dah enam bulan lah kan. haahahahhaa. Sempat lagi tak nak ucap Selamat Tahun Baru, Selamat Berpuasa dan Selama Hari Raya Aidilfitri? HAHAHAHAHAHA. Fuhhh, punya lamaa tinggalkan blog ye. Ni kalau kahwin, silap haribulan dah mengandung. Ohh btw, sebut pasal mengandung, adik ipar sis yang kedua tuu udah  pregnant. Ehh, alaa, itupun guwe enggak sempat meng-update dalam ni kan. Hahahahahaha. Takpelah, abaikan. Kalau nak tau sis update pasal life sis, boleh lah follow instagram sis, username jieha_nasir @ Song Jie Haa. Kalau jumpa profile ada perkataan thai dalam kurungan tu yelah tu, betul dah instagram nya tu. Kakahkahkahakah tibeeee panjang leboo.


Yang sebenarnya nak update lagu je sebab terasa macam nak update something dalam blog, tapi taknak blebe panjang tau tauu je dah habis satu perenggan aku taip. heheheheh. Okay let's move on to the real story. Lately ni aku suka dengar lagu ni. Mana tak nya, kat tiktok bersepah lagu ni keluar. haahhaahaahhahahaaa. Pengaruh tiktok kuat kan. Well, mesti semua orang tau lagu ni hahahaahhaahaha
Aku punya life ni takdelah related pun dengan lagu ni, tapi somehow sendu tuu sampai. Sedih wehh part chorus tuu. Dia tak semestinya untuk lovers, untuk family, kawan, atau majikan pun boleh hahahaahahahah tiberrrrr. Okay dah lah jom lah dengar lagu Glimpse of Us By Joji.. 





Glimpse of Us by Joji


[Verse 1]
She'd take the world off my shoulders
If it was ever hard to move
She'd turn the rain to a rainbow
When I was living in the blue
Why then, if she's so perfect
Do I still wish that it was you?
Perfect don't mean that it's workin'
So what can I do? (Ooh)

[Pre-Chorus]
When you're out of sight
In my mind


[Chorus]
'Cause sometimes I look in her eyes
And that's where I find a glimpse of us
And I try to fall for her touch
But I'm thinkin' of the way it was
Said I'm fine and said I moved on
I'm only here passing time in her arms
Hopin' I'll find a glimpse of us

[Verse 2]
Tell me he savors your glory
Does he laugh the way I did?
Is this a part of your story?
One that I had never lived
Maybe one day, you'll feel lonely
And in his eyes, you'll get a glimpse
Maybe you'll start slippin' slowly and find me again

[Pre-Chorus]
When you're out of sight
In my mind

[Chorus]
'Cause sometimes I look in her eyes
And that's where I find a glimpse of us
And I try to fall for her touch
But I'm thinkin' of the way it was
Said I'm fine and said I moved on
I'm only here passing time in her arms
Hopin' I'll find a glimpse of us

[Bridge]
Ooh
Ooh-ooh-ooh
Ooh
Ooh-ooh-ooh

[Chorus]
'Cause sometimes I look in her eyes
And that's where I find a glimpse of us
And I try to fall for her touch
But I'm thinkin' of the way it was
Said I'm fine and said I moved on
I'm only here passing time in her arms
Hopin' I'll find a glimpse of us










Till then, Chow
DAA~

You Might Also Like

0 comments

thanks for dropping your comment.. =D