Apakah salah ku.?? sob sob.. isk isk..

11:10 PM

Bismillahirahmanirrahim....

Assalamualaikum W.B.T..






Uit uit uit uit.. ini nak cerita siket laa kan.. Aku pun tak tau lah nak kate macam mane sebenarnye. Tak tau macam mana nak mula.. Tapi tak ape lah, aku cerita jep main ikut sedap tekak aku hokeh.! Korang just duduk diam-diam depan laptop korang tuh baca entri aku ini okeh.!!

Macam inilah Al-kisahnye, aku tau benda ni pun lambat jugak.. Dah beberapa hari lewat ORANG tuh buat entri pasal aku.. Yelah, aku kan dah lame tak buka blog aku nih hah.. So, aku tak tau ape ape yang terjadi dekat blog aku nih hah.. Haih.!! Macam nih, Adalah ORANG tuh, tah sape aku pun tak kenal.. Mane dia dapat jumpa blog aku pun aku tak tau laah.. Penat jugak memikirnya..! Haih, I wonder.??Hurmm... Yang peliks nya tuh, dia boleh pulak buat cerita pasal blog aku nih hah. Aku pun tak paham laa.. Dorang buat cerita pasal aku mungkin kat facebook. Yelah, bila aku bukak blog dia, yang keluar kat entri tuh mcam chat dalam facebook. Kira dua orang laa nih kan. huhu..


*jap jap, asal skema sangat aku kali nih hah.!! Eh Eh, ayat ayat aku dah tukar bahasa la.
**Nak maju la katakan.. ahhaa...


Orait, first, aku buat entri kali ini KHAS untuk memuji memerli ORANG tersebut.. Aku nak ORANG tersebut bace blog aku nih hah.. Bukan senang aku nak buat entri untuk orang nih.. Baik ORANG tersebut hargai ape yang aku buat, ape yang aku tulis nih. HAHAHA....


  1. LAYOUT or TEMPLATE
Weyh weyh, jap.!! Ape yang KORANG tak puas hati dengan aku punya template ek.?? Suka hati laki mak angkat atuk 4pupu nenek korang yang jual jering laa... Oke, meh aku bagi explanation.. Aku buat WARNA WARNI segala nih pasal aku malas sangat sangat nak cari yang lain oke.! Kira terbaik laa aku cari nih.. Kalau aku ada masa lain, aku ada masa lapang, aku free takda hal, aku buat la layout lain. KORANG sabar ek.! KORANG tunggu aku punya layout yang baru oke.!! And aku ta paham laa, apa yang barai sangat ek blog aku nih.?? Hadui.!!!!!!!!!




     2.  FOLLOWER

Hah,! Nih satu lagi HOT ISSUE yang dorang konon konon bincangkan laa.. Masya-Allah, aku tak pernah nak suruh suruh orang follow aku balik oke.. Kalau KORANG tengok at cbox aku tuh pun, KORANG paham ke ape cerita yang sebenarnyer..?? Oh, kalau ada orang reply "balas kunjungan, follow balik.".. Hah, follow balik tuh, KORANG paham ke ape yang cuba nak disampaikan dalam ayat ayat tuh.?? KORANG tak paham kan.?? KORANG fikir aku jela yang nak paksa paksa orang lain tuh follow aku.! Tolong siket, aku tak pernah oke.. Kebanyakan orang, yang suruh aku follow diorang balik adalah.!!! And tolong lah, takyah laa nak menangis segala bagai ek. Aku tak kisah ape pun weyh, aku tak rugi ape pun. HAHAH... Terima kasih laa atas keprihatinan ANDA BERDUA oke.!




      3.   UBAH IMAGE

Ya Allah, ta payah laa susah susah nak ubah image aku yang tak seberapa ni weyh.! Nak jadikan aku orang korea ek.?? AKU NK JD BINI HONGGI tau if korang jadikan aku orang korea.. HAHA:)  Nak hantar aku ke bombay pun boley.!! Nak jadikan aku bintang Bollywood kan...?? Weyh, jangan main main, orang india pun putih jugak ape.. Example : kita ada KAJOL oke yang pakai OLAY.!! Waah, betul weyh, aku hargai sangat  sangat ape yang korang nak buat kat aku.. Tp yelah, kita sebagai umat islam kan, tak perlu kot nak ubah segala bagai ni.. Bersyukur laa dengan ape yang ada oke.!! Terima kasih sangat sangat laa.



And the last one, yang aku tak paham jugak laa kan, kenape dorang mention "buat banyak blog.??" Sumpa weyh, aku tak paham ape yang dorang nak cuba sampaikan... Nak kate aku buat banyak blog, yang aku tau satu nih jelah blog yang aku sayang.. Takkan ada DUA, TIGA dan EMPAT.! hahaha.
*cewah, mcm ape jep..

Dan aku terus terpikir, adakah dorang kutuk aku.?? Or someone else.??

*Tp tertera aku punya link blog laa..

Oke oke, kita tutup story.. Aku pun malas sangat sangat nak tulis.. Tp aku gigih kan jugak sebabnya aku tak sangka dalam tak kenal pun blog aku ditulis oleh orang lain. Erk, dalam erti kata lain di KUTUK .!! hahaha..
And sampai sekarang, aku masih dalam keadaan ragu ragu.. Apakah aku memang ada salah dengan dorang.?? Or memang trend budak budak sekarang nak glamour tak tentu pasal.?? haha. Renung renungkan laa... Yang pasti aku memang ta expect langsung.. And aku buat entri ni bukan nak cari pasal, cari gadoh atau cari nahas, tp aku memang terkejut beruk mengalahkan gajah terkejut akan semut yang sah pregnant anak beliau.!! hahaha.!!



notakaki : aku tak paham ape yg aku tulis, aku harap korang paham laa kan.! and aku hope
korang jgn laa tye sape sape.. gmbar tuh pun da memadai da.. aku pun mals nak clear an gmbr tuh. pndai pndai korang la nak baca macam mana.! hahah.!!!






**Aku minat honggi sgt sgt. haaha




DAAA~

You Might Also Like

1 comments

  1. jgn d layan org gile + setan + bab1 ..igt dye perfect cgt la kn ..pdhal ta knal un ttbe na ktuk2 lak ..iskk cetek btul akal minah tu ..
    p/s : blog dye mmg cntek tpy bkn besh un, ntah pape jea .ayt mggedik .SIYES !

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement