Weh weh, Aku BERKERJAYA.!!

11:38 PM

Salam..
Holla peeps..
Selamat sejahtera..
Salam 1Malaysia..



Oke, sumpa aku nak termuntah hijau macam adik aku muntah time dia kecik2 dulu yang aku selalu jadi mangsa untuk mencuci nya =.=' bila baca balik tittle entri kali nih.! HAHA..


Yeah, still macam yang korang dah baca dan yang dokk cuci mata berkali kali tuh, memang sah dan sahih aku kini dah  BERKERJAYA.!

Yes, aku dah BERKERJAYA laa.. ahhaha.. 

Fuyoo, statement nak bangga.! Orait, aku berkerja dahh lama dah. Nak dekat 3bulan jgak laa.. Cuma baru sekarang aku berkesempatan nak tulis dekat blog nih haa.. Macam aku cakap, aku kan dah BERKERJAYA..
so, commitment tuh meningkat laa sikit,.. Up laa sikit kann. Tak gituhh usop wilcha.?? *kes gara-gara usop wilcha semakin di beri perhatian.! haha..


Korang mesti tertanya tanya ape kerja aku sebenarnya kan.?? 
*even korang tak tanya dan tak nak tahu, aku still nak bagitahu..

**GRO kelas atasan.??  *ada rupa ke aku nih weyh?? aku takk sehina itu laa..haha
**Pengedar Dadah??  *sumpa ak tak sekutuk dan sejahat itu..
**Tukang Jahit??  *wah wah, aku takk sehebat itu laa..
**Tukang Masak?? *choii, setakat goreng telur aku reti laa..


Oke, sumpaa takk bernas langsung idea aku bagi aku kerja ape.. Aku ekcely kerja sebagai CEO di salah sebuah syarikat yang TER-kaya, TER-femes dan TER-perasan kejap.. Oke, statment nakk kencing lebih..
Yang sebenar benar nya aku kerja dibawah naungan cikgu aku yang mengjar aku subjek killer(addmath) dalam kelas berbayar.

*addmath aku luluss.! yess yess.! hahaha..

Orait, back to the main point, aku memulakan pengalaman dengan kerja sebagai promoter merangkap cashier di Butik @ Busana ANIS bersama sama rakan seperjuangan mati dan hidup aku iaitu FATHIN BAMIR. haha...:)

Kedai tuhh, eh, busana tuh baru jep di buka awal tahun 2011 nih haa.. Kira aku laa pekerja first batch.! ahaha.. Kedai tuhh, eh busana tuh dimiliki spenuhnya oleh Cikgu aku, CIKGU WARDIAH bersama sama adiknya, USTAZAH RASYIDAH..
Kedai kitorang , eh, busana cikgu nih hanya menjualkan pakaian wanita muslimah sahaja.. one and only one.! haha.. Alaaa, jenama yang fofularr kat internet tuh.! Bagi korang korang yang rajin search t-shirt t-shirt muslimah nih mesti tahu laa jenama fofularr nih. Jenama ZARIYYA.!! taw kann kann kann.! tak taw lantakk korang laa.. !hahahaha.

Kira ni laa pengalaman aku sebelum aku nak melangkah ke alam dewasa Universiti.. Cuak doe.! Hope aku dapat laa tawaran yang aku nak, Eh, course yang aku nakk. Course tuh katt UPM, Bintulu , Sarawak.!  Jauh takk jauh tuh.! haha..


Okelaah, aku malas nak cerita panjang panjang lagi.. Ini pun curi curi masa nak online. Kalau tak, berhabuk bersawang ber-Tuan lainn laa blog aku ni.! haha.. And, aku tak nak kena kutuk tak bersebab pulakk nanti.! HAHAHA:)


P/s :-- I'm enjoy doing thiss work..




DAAA~


Weyh, jangan lupa click click.!

You Might Also Like

2 comments

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement