Spend Time Together.

12:52 AM

Assalamualaikum W.B.T
Salam 1Malaysia
Salam Sejahtera 
dan
Salam Semua.. :D


Sebenarnya excited gila nak tulis blog semalam.. Tapi tah napa idea nak tulis tuh tiba tiba membuak buak sangat nak keluar sampai kan tak sempat nak tulis yang mana satu dulu.. Bhahaha:)
Then, aku pun tak tulis laa semalam..



Tapi hari ini aku dah besedia nak cerita kat korang korang yang bace blog aku ni hah, aku nak share dengan korang cerita nih..

*korang patot bace.. wahahaaha.....

Semalam seharian aku dengan kawan kawan aku hangout atau spent time together..
Serious..!
 Aku happy sangat sangat keluar dengan dorang.. Seronok sakan.! haha.. Mana tak nya, pergi hangout naik satu kereta, dah laa semua kepala gila gila, mana tak kecoh suasana dalam kereta tuh jadi.! hahaa..


WAIT.! Kitorang naik kereta weyh.! Kau hado.?? haha... Serious, aku masih tak percaya aku hangout dengan kawan kawan aku pakai kereta ...

*Gila, mcm batak sgt hangout naik kereta nih pehal.??

Sumpa. ! Serious. ! Aku still tak caya.. Dah tak main weyh moto dua tayar segala bagai tuh... Dah tak main dah bawak sorang jep pembonceng.! Dah tak main dah nak sembang bising bising dua orang jep.. And untung kalau naik kereta, dapat dengar lagu doe.! Tak bosan hidup.! hahaha:) Betul kan kan.??
Sapa setuju sila angkat tangan macam saya..!!

*sah, ini kaki DVD la nih.. haha..


Orait, first aktiviti ktorang of cos tgok wayg kan.. Skrin cinema doe, eh, big cinema jep.! ahha..
Kitorang tengok cerita SENJAKALA.!
Serious.! Sumpa.!
TAK BEST LANGSUNG.!!
Bagi korang korang di luar sana yang belum tengok, baik korang pikir balik, tukar laa saluran, jgn tengok cerita tuh.! Kpd yang dah tengok, korang redha jela.. haha Tapi tak tau lak kalau ada yang kata cerita tuh seronok,. Pandangan orang kan lain lain.. Tp bagi aku, cerita tuh langsung tak menaikkan imej filem tempatan. Serious, tak best langsung doe.! Nak aku ulang lagi, Serious, TAK BEST LANGSUNG.!!!
Bhahahhaha:D



Abes wayang, Terus lepak TESCO MANJUNG pujaan ramai yang hangat di manjung nih.. haha.:D Aku tak tau dah kat mana lagi tempat budak2 nak hangout, nak lepak sesama.. Tak abes abes dengan tesco tuh.. Aku tau laa yg tuh paling glemer kat manjung nih.! haha.. Aku ase sikit lagi Ain Desa nak jadi duta TESCO.. Cuma tak kesampaian je lagi.! haha.. Disebabkan kitorang semua keluar pada waktu lunch, di tambah pulak masa tengok wayang dah ada muzik berkeroncong di perut, maka kitorang pun mengisi laa dengan nasi ayam TESCO.! ahha:)

Owh ya, aku lupa nak mention kan ke korang.. Aku hangout nih of cos laa dengan kawan aku kan.! Dorang yang ak maksud kan ialah
FATHIN BAMIR, DYLA AZHAR, AIN DESA,
tak lupa jugak adik ain, izzah,..
HAHA:D
Owh, tak lupa jugak, Syaffiq hafify yg sanggup drive sorang g mcD..


Orait, pas kenyang, saja pusing2 satu lumut supaya nak meng-Abes kan minyak kereta.! haha..
Dah pusing pusing cari jalan tak jumpa, terus g MACDoNALD.!  Lepak sana lah pulak. Sambil menyelam minum air.! Ada pepatah mengtakan kan.?? haha.. So, kitorang pun meng-online facebook masing masing.! HAHAH.:D
Pakai laptop aku jep coz laptop fathin takda battry mcm tuan dia.! haha. kiding.!




Selesai sudah kitorang berjalan.. Sampai rumah masing2 dalam pukul 6petang ke atas laa.. Fathin hantar la sorang sorang balik ke rumah.! haha.. Aku lak beriye nak paling lama, so dia anta aku yang last. Padahal kena pusing balik tuh.! haha.. Sian kau fathin..

BTW..

Aku seronok sangat weyh.! Tah bila lagi nak hangout mcm nih.! Pasnih semua dah bawak haluan masing masing sebab further stady.! Lagi laa susah nak jumpa. Sob Sob.~~ Anw, aku wish korang eppy selalu dimana shaja korang berada and the most importantly..


PLEASEEE, PLEASSEE...!!!!


JANGAN LUPAKAN AKU HOKEH.!!!:)
sayang korang ketat ketat, rapat rapat.! haha Miss u all hokeh..!
Yeah, we're truely best friend that  have never ever replacement.!.!




DAAA~


You Might Also Like

5 comments

  1. ..............................

    ReplyDelete
  2. alai, jgn gituh laa.. haha. nati kita hangout sma nak.?? hehe

    ReplyDelete
  3. hangout ngan kengkwan mesti best kan.. tak gitu ara.?? hehe=)

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement