Realiti untuk Aku =))

12:46 AM

Assalamualaikum w.b.t
Salam Sejahteraa
Peaaacee =)



Hari ni dah masuk raya ke-13 kan kan ?? Owhh cepatnyaa masa berlaluOwhh, tidak lupaa juga, Happy Merdeka Day yang ke .. Eh ? Dah yang ke-55 eh ?? Betul laa cepat sungguh masa berlalu .. Errh !! .. Anyway anyhow, Terima kasih pahlawan dahulu yang sanggup berjuang untuk mendapatkan hak kita sebagai rakyat Malaysiaa . Eh? Rasaa macam nak kenaa hempuk jek ayat ayat aku yg tadi ! Silaa IGNORE !! ..

So, aku update nih bukan betul betul sangat . Eh ? Gituhh ! boleh plak main main .. Aku bosan taktau nak buat ape nih .. Nak meerepek meraban kat twitter pun dah macam gaya orang giler . Orang giler pun tk macam tuh sebabnyaa orang giler mana ada twitter .. -___-" .. Ohh yaa, aku baru lepas layan vid matluthfi . Seriuss dia tak pernah mengecewakan ! ahhaa =)) .. Btw, lirik lagu bawah nih mmg best ! =)) ..




Pernahkah kau merasa jarak antara kita
Kini semakin terasa setelah kau kenal dia
Aku tiada percaya teganya kau putuskan
Indahnya cinta kita yang tak ingin ku akhiri
Kau pergi tinggalkanku

Tak pernahkah kau sadari akulah yang kau sakiti
Engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari
Oh tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku
Aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia

Memang takkan mudah bagiku tuk lupakan segalanya
Aku pergi untuk dia

Tak pernahkah kau sadari akulah yang kau sakiti
Engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari
Oh tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku
Aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia
(walau tak bersama dia)

Oh tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku
Aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia



by - Judika
Title - Hati yang Tersakiti =)








P/s : Takda kaitan ngan aku laa kot lagu nih . nak dengar pi cari sndrik lagu nih ! haha =)) .. 



Till then, Chow
DAA~

You Might Also Like

0 comments

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement