Hey budak Kamsis =))

5:41 PM

Assalamualaikum Wbt 
Salam sejahtera 
Dan 
Peeeaccee yaw =)) 



Aku malas nak update sebenarnya. Tapi aku tah kenapa, fefeeling nak menulis tuh ada. Helleh, report tak siap jugak kau jieha. Kengkonon nak fefeeling menulis. Haa, serius aku malas giler nak buat report. Bapak lamaaa nyaa aku tangguh tak buat lagi dan tak hantar lagi. Kisah plak? Ahahhahhaa. Jangan jangan jangan, kang tak pasal pasal repeat bengkel, mau nak kisah masa tuh. Kan kan ?? Ahhaha =)) . Serius aku tak reti sebenarnya nak buat. Memang dah ada contoh, tapi ntah .. ahhaha .. *malas menguasai diri sebenarnya.. =)) 


Anyway, aku dah masuk asrama dah. Masuk kamsis. Hahaha. Takyah nak gelak kan aku sangat laa kan. -__-‘ .. aku seddeyh pada masa yang sama aku suka. Seddeyh sebabnya kena tinggalkan rumah sewa dan suka sebab masuk asrama. Eh? Macam ngekngok jek statement. Macam nih haa, aku sayang sebenarnya nak tinggalkan rumah sewa tuh sebab dekat dengan abg CKT. Eh? Abaikan. Banyak kenangan first time aku masa stay rumah sewa tuh. Ahhaha. Walaupun sekarang makin banyak conflict kat rumah tuh, serius, aku mintak maaf sangat sangat kat korang, budak budak rumah. Aku pun kenaa terima jek semua nih.. Sorry guys =’( .. Zaty, Lieya, Ratna, Ema, Ira, korang laa yang selalu hiburkan aku! Yang happy happy sama. Zura, Iecha, Pika, Azi, kak Farah, sorry tak banyak luangkan masa bersama. =)) . Tapi bila pikir pikir balik, mama pun risau, dia yang suruh masuk kamsis jugak memandangkan mama pun dah tahu pasal kes kawan aku kena pecah masuk rumah tuh. So, aku terima jelah. Lagipun aku masuk kamsis, ada jugak orang yang boleh aku study sama. Tambah tambah aku duduk bilik dengan classmate aku. Lagi lah senang nak study. Kononnyaa laa kan. Report pun entah kemana, ke laut rasanya.. Ahahhaa =)) .. Tapi takpe, setiap yang berlaku mesti ada sebabnya kan. =)) 


A’haa, pengalaman aku untuk pertama kalinya, Eh, actually tak pertama kali sangat lah, pernah jek aku buat sebelum sebelum nih, kacau bapuk. Hahaha. Kita kasi highlight sikit. Serius best ! tapi best lagi kacau bapuk kat Ipoh. Boleh pegang pegang, Eh? … hahaha =D . Bapuk kuantan tak suka perempuan. Nyaris nyaris nak kena aku satu kereta tau. Hahaha. Tapi tulah, boleh laa. Cantik cantik jugak body diorang. Biler aku tengok bapuk bapuk nih, semangat aku nak kurus makin meluap meluap. Serius. -__-‘ .. Dah tuh plak, aku rasa perempuan perempuan diluar sana, toloong lah bersyukur anda dilahirkan sebagai perempuan. Aku tengok bapuk bapuk nih, tiba tiba jek aku rasa diri aku nih bukan perempuan. Hahaha . choii !!! memang tak laaa.. tapi tulah, bapuk jalan kalah aku jalan weyh. Kepit sana, kepit tuh. Tak lenguh ke ?? -____-‘


Btw, gara gara keluar malam, kelas bengkel pun aku tak pergi keesokannya sebab kepala berat, pening sangat sangat. Ambik nah kau jieha, jenis tak pernah keluar malam memang macam tuh. Jenis budak baik kan. Hahaha .. =)) .. Naaa, abaikan statement tadi -__-‘ .. Then, lupa nak gitau, for the first time jugak aku masuk masjid UIA Kuantan. Tibe tibe diriku menjadi kaku. Menjadi tergamam. Hahaha. Sungguh ! serius! Indah betul masjid dorang. Sruktur banggunan dorang, pehh, cantik ! Erk, nak komen lebih lebih pun aku bukan architect. Ahhaa =)) . Kang ada jekk yang tegur aku. Betul tak fathin, Alia ?? =D . Aku pergi dengan wawa dan yaya masa tuh. Actually plan kitorang nak pergi tempat lain sebenarnyaa, tapi dah tak jumpa, yaya ajak singgah solat, tuh yang macam ada hikmah nyaa tuh. =)) .. tapi tak kisah laa, aku rasa malam tuh macam jumpaa jek jodoh aku! Ahhaa . Eh? ... Niat dah lain. Takpe, lain kali aku pergi lagi. Mana nak tau kan. =))


Next, eh, kali ni punya penulisan macam boring kan ? Tulah aku cakap, aku malas nak update sebenarnya, tapi feeling nak menulis tuh ada biarpun report aku tertangguh. -__-‘. Helleh, penulisan kau yang sebelum nih pun bosan jugak jieha. Ye ye, aku tahu, kisah plak? Ahahhaa =)) . Takpelah, aku stop sini dulu lah. Aku pun malas dah menaip memandangkan aku ada banyak lagi kerja dari nak mengadap blog nih. Puihh ! -__-‘ .. nanti ada masa aku update lagi. Eh eh, sebelum tuh, aku nak final 17 November nih, so wish me luck tau. Dah laa start hari sabtu. Ngekngok punya poli .. =)) ..



P/s : ngekngok ke ngokngek? Ngekngokk laaa best lagi .. -____-‘





Till then, Chow 
DAAA~

You Might Also Like

1 comments

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement