Hangout DKM1B :))

12:01 AM

Assalamualaikum W.B.T
Salam sejahteraa
Peacee yaww .. !! :))



Yeahh, Tora datang lagi. Eh, tak, aku datang lagi dengan menghapdate tajuk dan cerita yang baru.. Seriusly banyak giler cerita aku terpaksa postpone untuk post.. haha.. Well, line kat sini lembab sikit.. -.-" ..  Btw, malas la kan nak lari tajuk, aku nak terus sambung cerita boley.?? Kan aku ada nak cerita pasal budak kelas aku mandi manda tuh kan?? So, inilah masanya.. Takda masa lain dah.. Tak sabar aku nak share gambar2 yang ada daalam library nih.. :))


Seriusly, BERKELAH ( nama tempat ) tersangat sangat sangat lah best. Even memang sumpah penat gilerr aku, sampai nak semput dibuatnya daki bukit untuk sampai ke atas. Daki bukit.? macam tak jekk.?? Tapi serius laa, memang dah kena naik bukit laa nak sampai ke tempat air terjun dia.. Penat memang penat weyh, tapi bilerr dah sampai, YA ALLAH!! Seriusly memang cantikk gilerr waterfall dia.. Dengan air kaler biru ala ala hijau nyaa, memang aku rasa sangat lah berbaloi aku join. hahaa.. :))

oke, memang tak nampak kaler ape air dia. -.-"


Kelas DKM1B kan ada 18 orang jek, tapi tak semua yang pergi, ada la beberapa orang yang tak pergi sebab ada hal.. Hal ape pun aku taktau lah.. haha.. Aku ase yang pergi pun ada dalam 15 orang kot. Semua naik van except ezany and Daus.. Of cos la dorang naik kereta kan..  Tak sangka jugak laa sampai jugak kitorang kat sana, Ingat kan main plan jekk, Actually kitorang plan pun nak pergi pancing, tapi tutup la plakk, terpaksa la kitorang pergi berkelah nih... :)) .. Budak laki laa yang plan semua.. Memang seriusly bestt! :))


And part paling best bila dorang nyanyi bufday song kat aku! huahuahuaaa :)) .. memangg lagi aku sukaa laa kan.. hahaha :D ... Dah laa dengan yaya tibe2 moody dengan aku pagi nak pergi tuh, memang la aaku rasa salah aku , tapi tak sangka sebahagian dari plan. hahaha.. THANKS KAT KORANGG.. Aku appreciate sangat doe.. :)) .. Memang having fun kan korang hari tuh.?? Rasa taknak miss doe moment time tuh.. Seriusly best! haha :)) Nak ingat sampai bile bile doee! hahaha :)) And lagi satu, gambar budak laki memang tersangat laa banyak.. Nasib korang baik sebab girl's hanya ada lima orang, tuh pun tolak akak dengan sha. Tinggal laa tiga orang.. haha..


masa nih nak daki bukkit oke :))

Gambar kelas. haha :)) .. yang nih ikhwan takda ..

antara gambar yang ada :)

yang nih plak ipin takdaa :))



Thankss to korang yang datang join meriah kan plan nih. Kalau korang perasan, denga cara macam nih dapat eratkan lagi hubungan kita adek badek satu kelas kan.?? hahaha :)) Adek badek.?? Ohh pleasee.. :p .. Btw, nak mention sikit laa sape yang join hari tuh kan.. Seriusly korang SAVE  DATE ni oke..
24 MARCH 2012


" arifin, yaya, farah, ezany, fasrah, muiz, ikhwan, hafiy, zaki, usama, quentin, daus "

Thankss :)) .. JOM PERGI LAGI ..?? hahaha :))



P/s : tak rasa ke banyak gambar sama.??



Till Then, choww
DAA~

You Might Also Like

0 comments

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement