Hobi Weekend CB007 :))

4:22 AM

Assalamualaikum W.B.T
Salam sejahteraa..
Peaceee :))


Before startt, Bye april, eh Hyee May :))
Hey readerss, eh, aku ada readers ke.?? Lantak kan.. :)) .. Lamaa tak hupdate, seriussly rindu! *padahal tak lamaa manaa laa kan. haha :D .. Ohh well, aku sekarang tengah final exam .. And aku ada lagi satu paper to go ..  Killer paper yang kedua after Electric Technology.. Oke, finee, taknak ungkit paper Electric dah ..  -..-" ..  Yeahh, aku buzy as a student .. HAHA :D .. Ohh yeahh, aku sepatutnyaa tengah study nih, tapi kauu kenal kan jieha nasir tuh.? Mukaa dia nak pegang notaa kalau paper lagi 2 hari baru start.?? Memang TAKKAN .. :))

Dalam aku tengahh free nak hupdate nih, alang alang aku nak kenalkan kat korangg roommate aku kat POLISAS nih.. Aku tak pernah  ceritaa pasal dorang kan.? . Andd yess, aku sukaa pluss terharu pluss berkobar kobar semangat nya nak share dengan korang pasal roomate roomate aku nih .. -,-" 
.. Ahh sudahh, dah start nak merepekk .. *sumpah takda idea actually :)) .. Takpelahh, meh aku kenal kann roomate aku dulu :DD .. takpelah next time lah hahahaha =DD



Oh btw, kitorangg semuaa ada hobi weekend.. Punca dari aku . :)) .. HAHA .. Aku sememangnyaa sukakan puzzle :)) .. So, Faraah classmate aku ada puzzle, and aku nak selesaikan. And dah alang alang, time weekend kitorang semuaa buatt samasamaa :)) .. Seriusslyy having fun :)) .. 


*Puzzle Farahh yang first2 kitorang cubaa selesaikan.. 


Ehemm, puzzle nih bukan 50 keping punyaa, bukan 100 keping punyaa yekk, tapi 500 keping hokehh .. :)) .. Memandangkann kitorangg selesaikan untuk pertamaa kalinya,*aku pun first time dapat main 500 keping punyaa, makanyaa tempoh masa yang diambil untuk menyiapkan projek nih adalah lebih kurang 3minit iaitu bersamaan 2hari 2malam.. HAHA :D .. Kiraa oke lahh tuhh, susahh kan.. Dahh laa kecikk :DD .. Dann agakk terujaa pluss over eksaited bilaa puzzle dah berjaya di siapkan :DD ..





*Yeahh, nampakk disituhh kepuasan hati terserlah yekk :))


*Emma yangg semangat nak siap kan benda alah nih :D


*Iechaa yang membantu di saat saat genting :)


*Piekaa yangg tak abes abess stress nak buat benda alah nih :)


^TADAAA ... Inilahh hasilnyaaa .. Seriuslyy owesomee :))



Ohh yeaa, btw, Ratnaa, sorry laa sayang, gambar you takdaa plakk dalam nih. Actually Ratnaa pun terbabit samaa dalam pembikinan puzzle nih, tapi gambar dia takdaa sebab dia balik rumah. :)) .. HAHAHA .. padan mukaa, balikk laa selalu rumah you yg dekat tuhh yeaa :D .. Kan dah rugi .. :')


And nak tau, ada lagi puzzle yang kitorang cuba selesaikan. Memandangkan kitorang semaa dah tahap medium, so, puzzle yang kedua nih ambil masa hanyaa beberapaa jam yang bersamaan dengan 6 jam :)) .. Tapi puzzle kali nih banyaakk disiapkann oleh iecha sebab aku malas yang amat sangat :)) .. Peaceee ..


*Puzzle aku,hadiaah dari Farah untuk birthday aku .. Thankss Farahh :)) ..


*seriusslyy owesome .. Cantikk gilerr .. Sweet je kann ..?? HAHA .. :DD


Eh, seriusslyy bestt main puzzle nih .! Bendaa nih dapat buat otak kita fikir macam macam , fikir dari 180degree sampai ke 360degree.. Even otak aku lembab math, tapi bendaa nih dapat buat korangg rasaa diri korangg dah advancedd sangat sangat :)) .. Dah terror sangat sangat walaupun hakikatnyaa korangg tak terorr mana punn :)) ..  Pleassee, do try at home .. HAHA :DD .. Enough pasall puzzle or hobi bla bla blaa, aku nak tunjuk kat korang satu gambar nih.. Taktauu nape biler aku tengokk, asyik nak tergelak.. Adaa something kat gambar nih eh.? Agak agakk ape diaa.?? :)) ...



*Nilahh gambar yang aku maksud kan..
And sekarangg aku still lagi menaip sambil menahann ketawaa dari terus menerus keluar :)) ..


Lastt but not leastt, AKU TAK DAPAT KAMSIS SEM DEPAN . .!!!! Ohh mengapaa ini terjadi.?? .. Sedangkan aku budak baik.? HAHA :)) .. Carikan aku rumah sewaa pleasee.?? .. 


*Trangg tang tangg aku takk dapatt di situhh :'(( ... 


P/s : Wishh aku takda subjek yang repeat sem depan especially drawing, ET and WT ... :'))



Till then, Chow
DAAA~

You Might Also Like

2 comments

  1. kecik kecik tau main ps 1 je. tau main tali skipping je. ta na lak main puzzle. ngee

    ReplyDelete
  2. heyy, puzzle nih dari dulu mmg feveret aku tauu !! ahahaha :DD

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement