Muka nak Market =))

11:09 PM

Assalamualaikum w.b.t
Salam sejahteraa
Peaacceee =))


Pertamaa tama dan tamaa nyaa, alhamdulilah aku masih mampu untuk menaip dan menulis blog serta mencurahkan ideaa yang sebenarnaya tak berapa nak ada idea pada malam ini, eh, check balik, pada pagi ini .. =)) .. 

Err, teruskan jelah ek .? Sumpahh aku tak reti nak berkias kias macam orang lain =D .. Owhh yeah, hari ini dah genap seminggu aku cuti sem .. Waahh jieha, kau kira hari cuti kau .. Yeahh, nampak sangat aku terlalu bosan . Aku perlukan life . A new life . A new life that has fully covered with fully activity . Oke, stop it, Bi kau jiehaa, ish ish, menangis Wong kalau diaa baca blog nih ..  Memang dapat penampar dahi laa kau jawabnya . Eh, Wong .? Aisehh, rinduu plakk aku kat orang tua sorang tuh .. HAHA .. Sebab diaa laa Bi akuu .. err, lulus .. -___-"


Owh hah, pasal tajuk entri kali nih, Yeahhh, memang aku nak bagitau yang mukaa nak market tuh adalah muka aku . HAHA .. Tau muka market macam mana.? Alaa, lebih kurangg mencapab laa, err, cari pblisiti .. Kengkononn muka majalahh laa, nak meletop kebabomm diva bagai tuh .. Aku poyo .? Aku gedik .? Aku over .? Silaakann kutuk, silakann mengata, sebab aku tak kisah tak peduli tak amek port .. hahaa..


Takk, harituh ... .... ...harituhh tuh dah lamaa sangat dah, biler aku pun tak pasti.. Tau tak majalah epop .?? Haa, bagi yangg suka sangatt dengan duniaa K-pop nih, yangg fanatik sangat, akuu 50-50 jek minat , hahha =)) .. haa, jangan taktau, akuu masuk majalah epop tau! ahaha .. femes kejap .. =D ... and part paling best biler duaa bulan plakk tuh . Memulaa bulan dua punya keluaran, gambar kecikk jekk , then keluaran bulan empat, hah, ambikk kau, gedebakk dia letak mukaa aku kat situhh .. Aishh, malu punn ada! Kalauu lawaa, cung, cantikk, comell takpe gak .! Ni gedabakk besar -___-" .. jiehaaa jiehaaa ...


*Tadaaa =)) ...



Haa, dah alang alang nih, aku nak wish happy birthday kat kawan baik aku yang sorang nih .. Nama diaa Nurain binti Mat Desa . Oh yeaa, blog diaa yang ciklimah tuh, alaaa, malass laa akuu nak cari link diaa .. =)) .. Sempenaa birthday dia semalam, diaa datang lepak-ing rumah aku . Sajaa laa dahh lamaa tak jumpaa kan ... Akuu buat kan untukk diaa karipap panass tau .. HAHA =) .. kauu diaamm ain .. !!! Ratnaa jugak, kalau kau bacaa entri nih , better kau pilih untuk mendiamkan diri .. Kalau takk .. hehe =)) ..


Ini baru permulaan laa.. Akuu tak involve lagi. Kalau aku involve mau meletupp kan .? HAHAHA =D .. Oke, tuh sajaa, nanti aku update lagi .. Aku dah ada pembaca setia .. Ratna nama nyaa =)) .. Kalauu boleyy diaa nakk aku update setiap jam. Tapi aku nih kan manusiaa biasa jekk, pemalass tahap gaban still ada =)) .. Kan ratnaa kan .?? ahahahahhaahhahha =D ... Jangan marahh =)) .. Kimsalam kat capital D kau ngan abg capital A kau .! =)) ... 


P/s : Akuu nakk buat ape eh cuti nih .? Sape yang amek short sem tuh, gudluck .! belajarr rajin rajin .. maintain kan pointer =)) . ahhahaha ...



Till then, Chow
DAA~

You Might Also Like

3 comments

  1. insyaallah akn disampaikan salam anda tuuu . erkk . tuu pun kalau akuu da baik dengan diorg . ehehehh . tunggu jieha goreng karipap panas kat kuantan . jangan jieha yg tergoreng sudaa . kannn . ahahahh :))

    ReplyDelete
  2. ratna : hahaha .!! menganjing lagi :DD

    alia : hehehe .. :DD

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement