Reunited and Zetty's Wedding =))

3:35 AM

Asslamualaikum WBT
Salam Sejahtera
and
Peaceee yawww =DD





Harini 6 August 2016. Dua hari lagi 8 August 2016. Makanya genap lah dua bulan aku tak update blog. Hahahahahha. Motif sangat. Raya pun dah habis dah. Tak sempat nak buat ucapan raya. Tapi memandangkan ni blog aku, aku nak jugak lah buat ucapan raya. Sukati aku lah kan. Hahahha. So dikesempatan ini, aku memohon ampun dan maaf jika ada kesilapan or kesalahan sepanjang aku menulis dalam blog ni. Mana yang tersama ke or tak itu semua tak disengajakan. Okay? Almaklumlah, walaupun aku dah lebih kurang 6 tahun berkecimpung dalam dunia blog ni, tapi aku still a beginner yang perlu tunjuk ajar yang lebih dari profesional blogger outthere. cewaahhhhh! Hahahahhaa =DD



So seperti tajuk aku kat atas, aku nak cerita lah sikit dengan sape aku reunited ni. Nampak macam beriyer kan nak reunited bagai, tapi aku eksaited weh. Lamaaaa gila tak jumpa diorang. Tak silap aku last kitorang semua berjumpa tahun 2013 tak silap aku. Bayangkan dah berapa tahun weh tak jumpa, almost 3 years weh. Lamaaaa gilaa kan. Masa tu pun aku sem tiga kat POLISAS. Sekarang pun dah masuk UTeM. Huhuhuu.



Orang-orang yang aku maksudkan ni ialah member rapat aku masa zaman aku belajar poli dulu. I meet these people when first daftar poli weh. Kitorang semua satu bilik or istilah budak-budak asrama panggil dorm. At first kitorang satu bilik tuu lima orang je, Masatuuu ada pika, ema, ratna, eicha and myself. Pastu bilik kitorang dulu mesti penuh dengan orang luar. Maksud aku yelah, kitorang berlima actually tak sama kos pun then kawan-kawan sekelas selalu lah lepak bilik kitorang. Masa tulah aku kenal pulak si Zaty dengan Lieya ni. After that, masa sem dua kitorang  duduk luar asrama (rumah sewa). Start tuu yang jadi rapaat dengan dorang semuaa but dengan iecha jadi renggang tetibe. HAHAHHAH!! Kalau ada baca entri aku yang lama lama aku ada cerita rasanyaaaa aktiviti yang aku buat dengan dorang ni. Memang semuanya first time bagi aku. Gossshhhh! Ai miss that moment laaah siaa. Rinduu gilaaa kenangan semua nya masa tu.. Demmmm.



Okay back to the reality, kemain aku cite panjang.Hahahahhhaha. Sebabnya aku rindu sangaaat. =DD. Kkk, kitorang plan patotnya jumpa time wedding Ema Shukur dulu masa bulan satu 2016 tuari. Unfortunately aku tak dapat datang Rompin, Pahang sebab aku punya bestfriend since sekolah rendah pun kahwin jugak and the good thing is me kena jadi pengapit diaa kahkahkahak (cerita pasal wedding ain pun dalam draft lagi kehkeh). But thanks god, we made it to gather during wedding zetty baru-baru ni. Yeayyyyyyy!!! I am so  happyyy weh! Aku tekad jugak aku nak datang Mentakab, Pahang jumpa diorang ni semua. Nasib baik lah aku tengah cuti semester. Kalau kat Melaka mau pikir dua tiga kali jugak aku rasa. Hahahhhhahahaaa.. =DD



Hanya Allah je yang tahu bertapa eksaitednya aku nak jumpa diorang weh, tapi at the same time aku macam takda mood tau nak pergi. Tapi aku gigih jugak suruh adik aku beli tiket bas. And you know what, turn out that ratna, ira dengan pika macam ada masalah nak datang tau pada awalnya. Patot lah aku takda mood sangat nak datang. Tapi takpelah, ntah cemana semua masalah dapat setel. Ira yang mulanya kereta rosak dapat datang, ratna yang tengah sarat pun sama, pika pun sama. Demm how come I kenod love these people wehhh hahahhaha



So nah lah gambar-gambar masa wedding zetty tuh. Ohh btw, aku gelarkan kitorang ni Geng Semambu. Hahahaha sukati aku lah nak bagi apa. Semambu tu nama tempat rumah sewa kitornag dulu kahkahkah. Dulu aku panggil Gila Seks. I know lucah sikit that's why aku tukar geng semambu, more proper right. Hahahahha. And out of seven, tiga daripadanya dah kahwin gais! Congrats eh Ema, Zetty and Ratna. Lepas ni Pika, Ira and Lieya. Yeaaaaayyyyyy!! Hah, aku? Takpelah hold lah dulu. Doa lah jodoh yang baik2 untuk aku. Hiks. (budak-budak ni doakan aku dapat pak ostad. whaaaaatt. ahhahah)



Tak sabar lah nak jumpa lagi. Even wedding zetty dah dua minggu berlalu but ai still kenod move on dengan gambar-gambar kitorang weh. Lagi-lagi aku dengan Adam (anak Ratna). Demmm rindu adam sangat-sangat lah. Huuuu. Last but not least, aku harap friendship kita kekal lah sampai bebila weh walaupun kita jarang contact just to be make sure I  will be there for you girls. Hah, jiwanggggg kemahinnnnn sejak bila ntah. Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah!!!!!!















Till then chow,
DAA~




You Might Also Like

1 comments

  1. Wah bestnya dapat jumpa kawankawan lama. Rindu pulak kat kawankawan ai.

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement