My Current Favorite Song #3

Assalamualaikum wbt
Salam Sejahtera
and
Peaceee yawww




Update lagi. Hahahahaha. Tetibe mood nak update mencanak. Actually tengah bosan ni. Padahal PSM tak jalan lagi. Hahahhaa. Script meeting EPC pun tak buat lagi. Apaaa daaa. Tapi takpe, tu semua tolak tepi jap sebab ni tetibe mood tengah nak share lagu.


Dan sebenarnya, tak pernah terlintas langsung nak layan lagu siam ni. Yess. Lagu siam weh. Lagu negara jiran, lagu thailand. Hahahahaha. Ni semua Kit punya pasal. Ohh, jantan semalam yang canang tu. Nickname dia Kit. Kahkahkah. Sumpah weh aku tak sangka aku boleh layan drama thailand T_T. Selalunya aku layan movie diorang je. Tak kisahlah cerita hantu ke cerita lawak ke cerita romantik ke, tak pernah terlintas langsung nak jadi fans. Last aku minat pelakon thailand ni tau sape? Haa, korang pun kenal, si tu haa, Mario Maurer. Hahahaha. Tapi tu pun minat biashe biashe je sebab dia comel. Hiks.


Tapi Kit ni lain do, ntah kenapa boleh fall in love teruk dengan dia. Demm. Aku setia tauu. Aku setia dengan Hongki. Hahahahaha. (parah dah aku ni, please someone bagi jodoh aduhh). Okay lah taknak cakap banyak walaupun dah ter-taip panjang. So nah list lagu yang aku tengah demam nak dengar sekarang.


1. ไม่มีใครรู้ / Mai Mee Krai Roo (No One Knows) - Peck Palitchoke

Hah kau, dulu aku tak suka lagu thailand sebab serabut sangat. Hahahahaha. Betul lah orang tua-tua cakap, jangan benci sangat, nanti suka. Hmm. Aku dengar lagu ni first time masa Kit nyanyi dekat fan meet tak silap aku. Ke event eh? Alaaaa lupa. Lantaklah. Hahahaha.




2. Too much So much Very much - Bird Thongchai

Yang ni pulak aku dengar masa Kit dengan kawan-kawan dia nyanyi masa party event. Hahahaha. Dia jadi terngiang-ngiang dalam pale otak. Uhukks.




3. กล้าพอไหม (Brave Enough) - Potato

Ini lagu aku dengar masa bila eh? Hmmm. Lupa pulak tapi tulah duk terngiang-ngiang jugak. Tak sudah aku humming lagu ni. Humming je lah, lirik tak reti sebut. Kahkahkah.



4. ขอบคุณที่รักกัน (Thank you for loving me) - Potato

Yang ni pulak lagu masa Kit nyanyi dalam cerita yang aku tengok. HAHAHAHAHHAHA. Jangan terkejut lah bila tahu cerita apa aku tengok. Aku pun tengok tanpa sengaja terus terminat dia. Kahkahkah. Aku suka acoustic version. hiks.



5. Dimatamu - Pian Suhaimi

Haa jangan terkejut aku layan lagu pian. Aku layan lagu dia pun sebab Kit. HAHAHAHAHAHAHA. Sebab first time aku dengar, yang kat insta dia tu lah kan, yang duk viral tu, aku suka part "dan taak, seharusnya aku, bertemu dirimu, didunia ini" . Haa, aku tuju ayat tu kat Kit. Kalau aku tak tengok cerita die berlakon, aku takkan minat dia seteruk ini. Sesungguhnya menahan rindu itu perit. Menahan cinta yang takkan terbalas sampai bila-bila itu sakit. AHHAHAHAHAAHAHHAHAH. Demmm. Cringe af. Kbai.












Till then, Chow
DAA~

You Might Also Like

2 comments

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. hai saya peminat lagu thai hahaha boleh check lagu ni where is true love by peet peera. Kalau tengok official mv dia lagi syahdu kot hehe

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement

Powered by Blogger.