Lazada 11.11 Blogger Contest

10:20 PM

Assalamualaikum wbt
Salam Sejahtera
and
Peace yawww =))




https://www.lazada.com.my/blogger-contest/



Yaww, dah lama tak join lazada blogger contest ni. Last aku join last year tak silap aku. So aku tau contest ni pun dari bestfriend aku sendiri, Lya Amie. Go check her new post. So aku tanya dia join ke tak, dia kata tengok lah. Takpelah, aku join je lah dah alang-alang kan. Hahhahahhaha.


Btw, korang tau tak Lazada akan buat promosi besar-besaran selama satu hari pada 11 November 2018 ni? Haa series weh banyak gila barang-barang murah dan harga promosi yang lazada lakukan. SEMUANYA akan berlangsung satu hari je weh. Cepat pi website diorang dan borong sebanyak mungkin. Korang boleh tekan LAZADA ni untuk start add to cart barang-barang yang korang nak nanti senang terus check out je 11.11 ni.


Haa tapi sebelum tu, jom join contest and jawab soalan bawah ni. (Click banner to join).

What 3 products (or more) are you adding to your cart to buy during Lazada 11.11 Shopping Festival?

1. SAMU GIKEN Digital Air Fryer with Touch Control 




Okay first thing first, this thing. Aku dah perati lama dah sebab kengkonon nak hadiahkan mama tapi tulah since harga dia kemain mahal, maka nya aku pun tunda lah tak hadiahkan lagi. So since lazada tengah ada promosi, aku rasa inilah masanya untuk aku dan adik-adik hadiahkan mama air fryer ni untuk memudahkan kerja dia. (actually bende ni memudahkan adik bongsu aku rasanya)


2. Mens Breathable Slip Proof Sandals 



Haaa, jangan ingat ni untuk bapak aku pulak. Actually ni untuk aku sendiri. Tetibe nampak lawa pulak sandal macam ni. Actually aku nampak sandal macam ni (lebih kurang lah) masa Kit hadiahkan Singto sandal. Hahahahahaha. Aku rasa lawa so why not aku grab satu untuk aku. Tengok lah harga sebenar, kalau beli masa 11.11 nanti berapa banyak harga dia drop kan, so cecepat lah grab satu.


3. 4GL Fashion Canvas Tote Bag Living Traveling Share 001 Sling Bag  



Aku rasa belambak je bag macam ni kat luar tapi aku tak pernah jumpa. Lagipun tengok lah bag tu, cute gila ada accessories bulat-bulat tu. Boleh lah bawak pergi kelas. Or tak pun bawak keluar jalan pun nais jugak since aku tak minat sangat handbag perempuan. Hahahahahhaa.


4. GTE Korean Style PU Leather Shoulder Backpack  





Okay last but not least, aku sebenarnya takda bag nak pergi kelas. Aku pakai bag laptop je sekarang ni. Sedih betul hidup. Dah lah bag laptop tu jugak aku bubuh baju untuk balik kampung. Sedihnyaaaaa. So aku pun dah lama survey bagpack macam ni. Actually ada bag lain yang aku nak tapi dah sold out, so yang ni pun okay jurr. Tengok lah harga sebenar tu fuhhh. Kena grab cepat ni.




Okay tu je kot aku rasa. Total pun semua dah berapa dah. Kopak duit aku. Aku pun bukannya kerja lagi. Hutang orang pun banyak tak bayar lagi. Hahahahha. So gaiss, jangan lupa shopping kat LAZADA 11 November 2018 ni. Ingat 11.11, ingat lah Lazada 11.11 Shopping Festival. Selama bershopping kawan-kawan.




Till then, Chow
DAA~

You Might Also Like

1 comments

  1. ekin pun suka membeli dekat lazada ni.. macam2 pilihan ada kan? hehehe, anyway.. good luck!

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement