Terjebak..!!!!

11:33 PM

Aduh, tidak.!!! Takkan aku da terjebak kot.?? Hurm, tak mungkin lahh.. Tak mungkin aku dah terjebak... Tapi siyes.. aku dapat ase yang aku dah terjebak.! Arghhh,..!Tidak...!!!!


Hurm, mesti korang plik kan nape aku beriye riye menafikan yang aku dah terjebak atau belom.. Sebenarnyer aku tak caye yang aku dah mula terjebak dan mula ketagih dengan crite crite korea.. Hadoi.!! kan kan, korng ta cye kan, aku dah terjebak segala bagai nih. haha...

*Fuh, aku minat yang amat cter nih..


Yes, aku dah terjebak dan jath cinta dengan cerita korea yang bru abes tadi. hoho.. n taw cte ape.?? Yes, of cos. exactly, alaa cter yg tgah hot skrg dkat tv8.. Tp da abes da laa td. huuu..
HE'S BEAUTIFUL/ YOU'RE BEAUTIFUL...




Hahahaa.. Mula aku tak caye yang aku minat cter tuh. Tp disebabkan aku terpikat dengan Jeremy a.k.a Lee Hong Ki yang berperwatakan yang sgt2 laa funny and terserlah kecomelannyer tuh.. aku trus jd minat cter tuh. ahhhaaa....... Aku trus lyan cter tuh.. Trus ngadap depan tv tiap tiap mlm stat kol 8.3omlm.. Tp malangnyer., aku stat minat agak kelewatan sedikit.. Aku sempat tgok cter tuh dalm 3-4 episod jep.. TUp tup, tadi las episod.. Hadoyai.! Sedih gila aku.!! Penat aku mencari lamn2 web yang memapakan cter tuh. Tp satu web pun aku tak jumpe yang memaparkan full story.. Yang aku jumpe halgf story, tuh belum masuk yang mmg btol btol tunggang langgang movie nyer..


Haih.! apelaa malang aku, na tgok fveret movie pon ta kesampaian.. hurm.!!! Tapi kan kan, aku ase aku minat cer korea nih pas aku minat cter Boys Over Flowers..
aAnd aku na say sumthing laa kan,.. Nape aku dapat asekan yang cter Boys Over Flowers tuh ada bersangkut paut dgan cter he's beauitful nih.. I means, dorg pyer story mcm nak same laa. Yelaa, cuma wta tuh mmg lah lain.. Tp korang imagine.. Jang Geun Seuk @ Hwang Tae Kyung, character nyer lbih kurang sama dengan Lee Min Ho @ Gu Jun Pyo.. wataknyer yang ego, muka selalu nak serius, ada mslah nan mak, suka sakit kan ati gurl, meas heroin masing2.. dan sebgainyer lah, tataw lak kalo aku jep yang memandai kan.. haha..
Then, Jung Yong Hwa @ Kang Shin Woo watak nyer yang sweet, romantik, pendiam sama dgan watak Kim Hyun Joong @ Yoon Ji Hoo....
Astuh watak Lee Hong Ki @ Jeremy aku ibarat kan sama dengan gabungan 2 watak dlam Boys Over FLowers nih iaitu Kim Bum @ So Yi Jeong yang comel and ketikanyer funny dan watak Kim Joon @ Song Woo Bin yang kdang2 pandai menafsir hati seseorang dan kelkar jugaklaa.. hahaaa..

Hahaa.. apepun wtak yang heroin mmg jauh beza laa just yang sanggup wt ape sje tuk hero dia tuh dah mmg adat laa.. Lam cter melayu pon ada kan.. haha. oke laah.. enjoy the pic.. huuhu...




*Jang Geun Seuk
**Hwang Tae Kyung. -comel kan kan.??hahha..




*Park Shin Hye
**Go Min Nyu -cantik kan.??

*Park Shin Hye
**Go Mi Nam- versi lelaki. ncem kan.??hhahaa





*Lee Hong Ki..
**Jeremy.-comel and funny sgt2.. haha..






*Jung Yong Hwa
**Kang Shin Woo- romantik woo.!!huuu~










DAAA~

You Might Also Like

1 comments

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement