Cerita Fun

7:09 PM

Walaamak, siyes beb, sumpa, ta tipu punyer, aku jamin, geranti beb, betul, .....


3 IDIOTS

memang super duper truper futer fufter suster best best kaw kaw..
hahaa.. kan da semangat aku na gitaw cmne rupe best nyer cter nih.. Tulah, mcm aku cakap, cter nih ta rugi kalau korang layan..
*eyuw, cter industan beb.??   **asl, takan taley laayan kot..??

Ehem ehem, aku taw laa cter nih cter industan, cter bollywood not hollywood yg korang puja sangat sangat tuh.. Tapi ta salah kan kita laayan jugak.. Yeah, aku taw korang ta jiwang, ta tangkap cintan lagi, ta suka nan drama drama cinta nih, tp sumpa, kali nih aku jamin cter nih korang ley layan nan family korang, nan BF or GF korang, nan atok korang, nan nenek korang, even nan guru sekolah korang pon boleh.. Coz cter nih mengisahkan pasal budak budak yang tension belaja sampai kan ada yang bunuh diri... Kira nya laa kan, pasal kena push dari macam pihak laa..

Oke, meh sini aku cte sinopsis nyer brdsarkan aku pyer ayat,. haha.. Cte 3idiots nih pasal 3org kwan baik yg berbeza latar belakg ; Rancho - dari keluarga yatim piatu yg dijaga oleh majikan ayahnya.. Farhan - dari kelurga yg tegas yg mmg sejak dia dilahirkan bpak nye tegas menyuruh dia menjadi jurutera tanpa bertanya apa yang disuka kannya.. Raju - dari keluarga yg miskin dan mempunyai adik yang tak kahwin kahwin coz pihak laki nak menda tah, aku ta ngat lak. haha.. So, korang nak taw korang tgok laa cter nih.. Aku malas nak celoteh panjang2. hahaa... Tapi papepun, mmg best sgt2 cter nih oke.. Complete. Sume feeling ada, sedih, happy, gembira, macam macamlaa.. Aku tertarik nan cter nih coz pasal persahabatan mereka. Aku kagum sgt sgt.. Oke, aku paksa korang p tgok oke. PAKSA nih..!!!Hohoohoho~..

Orait orait, kita p ke cter yg seterusnya..
* Hah, cter ape plak.?? cter industan gak ker.??
Hahhahaaa... orait orait, kali ini aku ngaku yang aku dah tertarik nan cter cter bollywood nih. haha.. aku tataw ape punce, tp nih mesti gara gara 3idiots kan kan.?? haha.. lantak kan, yang pasti aku punyer selera cter,.. hahaha... Orait, kali nih aku nak bawak hangpa p tgok cter..


Golmaal...!!!

Hahahaaa.. Walaamak, cter nih lawak sangat sangat oke.. Memang fun kalau korang tgok nan sesape jela korang nak. hhaaa....

Cter nih psal ape ntah, aku tataw ape motif nyer, aku ta bpe pham lak,. Tp yang aku paham story board dia memang best dan kaw. hahaa.. Layan sangat laa cter nih.. cter nih ada 3episod. Means ada 3 filem..

Golmaal 1, Golmaal Returns n yang terbaru Golmaal 3..

Aku paling suka sumer golmaal. hahaha.. Orait, yang pasti korang kena tengok.Aku paksa korang tgok lagi taw.!! PAKSA.!!! hhaaaa

Oke, kali nih lak n the last one, aku nak bwak korang p tgok cter jiwang.!!
hahhaaa.. Orait oorait, kali nih aku ta paksa korang tgok, nak tgok tgok la, tanak sudah.. haha..
Nih cter tajuknyer


FANAA

Orait, nih cter memang ada siket itu jiwang laa.. Tp bg aku laa kan cter nih memang menyentuh perasaan aku sabagai seorang perempuan. Menyentuh naluri kesensitifan aku. haha..
Citer nih aku stat minat dari alia azmi, my bestie..

Masa aku satu sekolah dengan dia, ta silap aku masa form3 kot, kitorang p tgok tv, tgok cter nih laa..
Beliau laa yang suggest kat aku suh tgok.. Atlast, memang aku sangkut pun. hahaa.. Tapi bagi korang yang da tangkap cintan tuh, yang memang nak kahwin tuh ke, korang bawak bawak laa tgok cter nih.. Grenti ta rugi pyer. hahaa..


Oke laa, kali nih cter aku nak off story. hahaa.. orait laa, aku pun sebenar tada motif na tulis entry, tp aku ase cm nak tulis, so aku tulis laa. hahaha. ngee~ So, kira nih aku macam reveiw story laa kat hangpa sumer yang nak tataw nak tgok cter ape rite.?? hahha. Tadalaa. lantak laa  korang nak p tgok ke idak, korang nak donlod ke idak, korang nak layan ke idak, yang pasti aku da tgok. HAHAHAHA.:) Orait, aku chow lu.. salam. hye hye bye bye..



DAAA~

You Might Also Like

2 comments

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement