Gedikss Meroyann Dengann Retiss Koreaa ;))

12:54 PM

Hai korangg...
Salam sejahtera..
Salam 1 Malaysia..
Peaceee :))






Hari tuh, aku ada terserempak dengan Kim bum dekat TESCO kesayangan rakyat manjung tuh hah.. Hah, Kim bum.?? korangg tak kenal ke.?? Alaaa, yang berlakon dalam cerita Boys Over Flower tuhh.. Yang jadi sweet couple dengan Kim So Eun tuhh.. Laa, takkan korang tak kenal kott.?? yang comel comel tuhh.. Takpe takpe, lepas nih korang boleyy bukak mana mana web or youtube or tak pun pacek google korang, search jek nama dorang nih.. haha..

Hah, lepas dah terserempak tuh, kemain lagi dia ajak aku pergi rumah dia yang ke berapa tah kat manjung tuh hah lepas rumah-rumah dia kat tempat lain.. Aku pun setuju jelaa sebab dahh lama kott tak jumpa dia.. Dia ajak naik kereta dia plak tuh.. Aku suruh laa dia pergi dulu sebab aku nak terkucil dulu.. Sampai kat depan pintu keluarr..




OHHMAKKKAUUU.!!








Lajuu jekk makk nokkss ke kereta dia.. Terkejut mak..! Superbb cool laa.. Lantakk laa kereta dia nak kena bumper sekalipun kalau aku naik.. Ada hakuu kesahh.?? Kereta dia, bukan kereta aku.! kekekeke ;))

Dah sampai rumah tuh, dia suh aku lepakk japp, dia nak ke dapur.. Aku pun tunggu laa.. tunggu punya tunggu, punya tunggu, lama gilerr dia kat dapur, aku pun ngintaii laa diaa...










TADAAAAA~

Perghh, sentapp mak nokks.. Terharu makk.! Rupanyaa dia tengah buat donutt laa. Nak kasi aku makan.!

Ohh, soo suweet nyaa kau Kim bum.. Banyakk kot.. Patot laa lama benorr dia kat dapur tuh hah..














Lepass tuh dia bagi aku satu suruh rasa.. ohhmagadd! Sedapp doee.. Rasa macam donut big apple jekk. ! Tapi aku tak kisah sangat, janji perut aku kenyang.. Dah aku rasa tuh, dia nak suap aku plak, tapi main main plak diaa.. Kejap masuk mulut dia, kejap masuk mulut aku.. Malu malu leetteww.. ;))











Disebab kan aku kekenyangan, so, banyak lagi donutt yang tak habis di makan.. Tiba tiba Kim bum muncul dengan bakul.. Aku tanya nak buat ape, dia boleyy kata bungkus nak bagi kat orang. Nampak sangat tak ikhlas nak bagi kat aku. Tapi takpe, aku tak kisah..











Korang tengok, dia bagi hadiah kat orang lain, tapi aku nih tetap seorang kawan yang baik. Aku tetap jugak ingat kat Kim bum nih hah.. Bukan nya korang taktau yang aku minat gilakk ngan Kim bum nih.. Aku pun bagi la hadiah yang tak seberapa kat dia..











Haha.! Aku terharu jugakk laa.. Aku ingatkan dia tak terima dengan hadiah aku yang tak seberapa nak gedabak tuh..! Kemainn kuatt lagi dia pelukk. Macam taknak lepas pun ada.. haha.. Papepun, thanks laa atas kesudian nak buat donut untuk aku.. Dah laa tak kasi air.! Nak tercekik pun ada aku nih.. Aaa, ada masa kita jumpa lagi.. Byee.. !!





P/s : Cerita mengarut semata mata gara gara angau semacam.. peaceee ;))



DAAA~

You Might Also Like

2 comments

  1. heh, tau tape.!! alangkah bahagianyaa aku doe.! hahaha ;))

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement