Untungg laa .. :))

9:28 PM

Assalamualaikum W.B.T..
Hyee guyss..
Peaceee :)) ..




Takde ape nak update pun.. Just tadi bukak blog kesayangan nih hah, saje jela nak usha usha kot kot tetibe Dato' Siti komen aku punya blog ke, takpun Aaron aziz tinggal kan jejak dia kat chatbox ke, mana nak tau.. kan.?? Dalam dunia kan ada keajaiban or tak pun MIRACLE..*miracle la sangat. haha :))



So, aku pun macam biasa, blogwalking la dulu bagi keluar peluh segala. Kata nak kurus.. Erh, kata nak SIHAT.. kan.?? Dah abis basah satu tuala aku dengan peluh lepas blogwalking, aku pun rehat la kejap kat dashboard. Kot kot la jumpa awek cun..*err, merepek sebentar.. Aku tengok la kot kot ada komen yang perlu aku approve..*kau ingat kau hartiss sangat ke.?? Tup tup, langsung hapak pun takda..*tak kecewa punn lahh haii..



Then  aku p la view blog.. Macam aku cakap, kot kot laa ada hartis mana mana yang tinggal kan jejak kat chatbox suruh follow burung biru ke, mukabuku ke, kann.?? Aku pun ushaa laa.. Usha punya usha, OHMAKGUARD kau.!! Hah, hammek.. Ada tetamu yang aku jumpa.. Nih hah..


Sila tekan gambar kalau tak jelas... :))


Hah, korang nampak tuh.?? Nampak tak.?? Yang dalam petak merah segala tuh.. Yang first first tuh.. hahahhahahhahahahahah. !!! Hammek kauu.! Aku gelakk guling guling nak jatuh katil dah doe bila bacaa.. TER-Sentap makk nokkss..!!!!!!!!!! Patut ke.?? hahahahhahahahhaahhaahha..!!!



Woih woih, agak agak laa pun kann nak samakan penulisan aku dengan Cik Epal yang femess cun meletop kebabomm tuhh.. Choii.!! Tak samaa laa.. Aku rasa "tetamu" tuh dah salah tengok kott.. Tak punn hah, Gosipp nih.. Tah tah kau (dituju pada "tetamu") minatt Cik Epal tak.?? Dah angau sangat dengan Blog Cik Epal tuh sampai kan blog aku pun nak di sama kan.. Ohh Nooo.. !! hahaha..


Pada aku, blog aku nih merupakan picisan err, sebahagian dari hidup aku.. Kadang kadang hidup blog nih, kadang kadang lak nyawa nyawa ikan.. *eh, ape kaitan nih.??  Err, okelah, aku malas laa nak tulis panjang panjang lagi kann.. So, kat sini aku nak tegaskan, 

"BLOG AKU, CARA AKU"

hokeh.?? hehe.. Saje nak bagi merah makngah sikit. haha :)) Kot ye pun nak gitau, letak la link.. kan.?? Boley aku terjahh.. Nih nak pakai tetamu tetamu segala.. Aku tak marah haih..! Gilerr aku nak marah.?? Memang tak lah.. Bukan senang aku nak dikaitkan dengan Hartiss.!! Kann.?? So, sama sama kita meriah kann dunia hartiss*langsungtakdakaitan :))



Oke, korang boleyy la kunjung blog si Violet tuh. Aku dah servey dahh.. Kira bagus laa..! Hartiss pun paakaii kau... Jangan memainn.. *saje nak tolong promote. haha.. :))
Aku biler nak beli.?? Mintak mahapp laa yek.. Aku dah pakai dah sebelum nih.. Tapi..............................................................................................................................
hahahhaha.! Aku tak nekad yek.! Aku minum benda alah tuh, tapi still makan tak ikut cara yang sihat.. So, nanti nanti laa.. Tunggu aku dah beranak pinak ke, dah kerja ke.. haha :)) Oke, bai.. Take care and have fun :))




P/s : Kan untung kalau aku jadi macam cik epal tuh.?? ^^



DAAA~

You Might Also Like

6 comments

  1. just be yourself...slow2...org tak nmpk lagi identiti blogger ni lagi..

    ReplyDelete
  2. @gnesop.com : haha.. betol gak kann..

    ReplyDelete
  3. @ANISA : haha.. oke2.. thanks erhh :))

    ReplyDelete
  4. hai there. ur blog was nice!
    i love the purple colour!
    :P

    ReplyDelete
  5. @nurafiqah idris : hai.. tengs yeah.. purple mmg fav colour.. :))

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement