New Aaron aziz.. New Fresh.. New Idea :)

5:48 PM

Assalamualaikum..
Salam sejahtera..
Hai guys..
Peaceee yaww.. :))


Tah pape kan, entri nih aku perap dulu bagi secukup rasa, semanis hempedu, sepahit madu dalam draft.. Kesian kesian.. Aku post dulu cerita lain.. Hah, takmau takmau.! Meh sini ramai ramai kita baca dulu entri cik Jiabumface nih haaa.. Pergi la amek dulu kopi ke, teh ke, buat santapan masa baca entri ak nih ek..



Oke, pendahuluan komfom komfom kena tolak 2 markah sebab langsung takda kena mengena and merapu meraban.. So, back to the main point, kalau baca tajuk pun dah tau.. kan.?? Aaa, aaron aziz tuh abaikan.. oke oke, kali nih aku just nak share pasal wajah blog aku yang baru nih hah.! Yang segar dari ladang. Terbaik wokk.! *oke, aku syok sendiri..
Ahha, btw, korang nak tau sape yang tolong adjust kan blog aku nih hah.?? Yang tolong bagi hidup balik blog aku yang hidup takmau, mati nak segan nih.??*Err, betul ke peribahasa aku tuh.?? Janji ada bunyi iras iras. haha :)  



Ahha, gotcha.! No no no.!! Bukan aku tempah ke ape ke segala bagai kat orang lain semata mata nak edit blog nih yek.. Aku just pakai khidmat orang biasa jek. Nak kata cun tuh, cun lagi aku lah. Nak kata comel tuh, yeah, of course, memang tak di nafikan comel lagi aku.. Nak kata tinggi tuh, ehem ehem, aku lagi tinggi hokehh.. Nak kata pandai tuh, yeahhh, aku lagi pandai sebab sampai sekarang aku tak sambung stady lagi.! Gotcha.! Aku masuk lambat hokehh..*Oke, semua statement di atas berunsurkan tokok tambah. Tak ada kaitan dengan yang hidup atau mati.. Baik korang sediakan baldi cepat..  =..='' Nah, amek kau sorang sekor.! HAHAH :))
Yeah, for sure exactly, aku pakai hidmat kawan baik aku sendiri tak lain tak bukan iaitu Cik Limah kita atau nama saintifiknya Ain Desa..  haha.. Thanks laa ek.. Thanks banyak banyak..

Hamekk.!! Di sebabkan aku eksaited melampau. Edit blog je punn..
=..= nah sekor lagi .. HAHA ;))




Apesal kau buat muka senget benget mcm tuh kak limah oi.!! Tuh tak lain tak bukan nak minta aku belanja la tuh... Kau kata ikhlas nak tolong aku.. Kau kata tak minta ape ape bayaran pun mahupun balasan.. Macam nih ke member.??



Hahahah.! Aku gurau jek Kak Limah oi.. Aku tau niat kau baikk.! Aku tau kau ikhlas tolong aku walaupun bila aku kena kejar dengan KUCING, kau hanya mampu gelak jek.! Aku tau kau  nak yang terbaik tuk kawan kawan kau.! Aku tau kau sayang kawan kawan kau.! Aku tau kau nak glemer.! Aku tau kau yang suruh aku buat post nihh. HAHAHA.. Gurau gurau.. Dua ayat yang terakhir tuh aku reka.. 
Aaa, but seriously, even kau just edit blog aku je pun, aku appreciate it sangat sangat. Aku pun tak pernah edit blog aku sampai tiga jam.! Setakat duapuluhempat jam minit jek.. haha.. Sampai siap buat post untuk aku lagi tuh.! Lagi terharu mak noks.. Nak nanges cap eyemo aku baca post kau yang kat SINI . Meleleh melalak semua keluar dari rongga rongga yang ada nih *jangan nak pikir bukan bukan.. Nak harapkan Kak Pong a.k.a Fathin Bamir aku yang sorang nih memang tak lah kan.. Blog dia pun tunggang langgang lagi.. ahahah.. Eyhh, tapi dah LAWAU oke blog dia sekarang nih, kalah aku..  Voughee kau header blog dia.! hehe.. ;))



Aaa, ape ape pun TERIMA KASIH banyak banyak banyak banyak banyak *sengaja di kecik kan supaya kau tak terharu sangat kak limah oi.. atas pengorbanan kau yang mungkin merupakan cara terbaik kau untuk tunjuk rasa cinta kau yang membara kat aku *err, baldi please.. =.='  And, cinta kat situ merujuk kepada cinta atas dasar kawan hokeh. Jangan nak pikir lain.. Pelempang sedas kang.! haha ;))
Last but not least, terima kasih lagi sekali..*apesal aku emo nih.. ??  Aaa, and aku pun just nak wish Salam 1 Malaysia.. haha. tetibee.. Tak, aku pun nak bagitau, bertuah aku punya sahabat baik macam korang..! Sayang korang lahh.. Lovey dovey skinship freindship forever :))

Credit to : Kak Nab (dila), Kak Pong (fathin) and Kak Limah (ain)..!!



Baik korang terharu cepat sebelum aku hangguk pale kome.! Penat doe nak buat nih..
Lapanpuluhempat saat minit nak buat benda ala nih. *Tipulahh tuh.. =..=


Mood masih dalam perayaan. So, aku nak duit rayaa.!!! ;))


P/s : Kan kat cursor aku ada salji salji bagai.! Aku suka main2 letak kat gambar aku kengkonon muka aku laa glemerr.. berseri seri bagai ..! =..=, waah, main samak nampak.! haha..




DAAA~



click sampai lebam :)

You Might Also Like

4 comments

  1. amboi ko.........nak tumpang terharu la..

    ReplyDelete
  2. @Cik Limah : haha.. blah laa kau.!

    ReplyDelete
  3. @Fathin : haha.. meh join. kau pun kena terharu sekali laa ngek ;))

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement