Song for Today :))

12:00 AM

Assalamualaikum W.B.T
Salam sejahtera..
Salam 1 rasa..
Peaceee yaww :))



Hari nih tetiba lak mood datang nak share lagu.. Tah hape angin mana datang dah.. Yang pasti bukan angin kentut korang.. haha.. Err, korang mesti ada yang layan lagu korea kan.?? hehehe.. Aku pun memang dah terjebak dah dengan korea segala nih.. Haha.. Dah lama dah aku layan korea, cuma baru sekarang nak Adicct :)) So, lagu yang tetibe aku nak share nih aku dapat dari kawan baik aku, Husna yang sememangnya giler kan Korea.. Ekceli, hartiss korea.. Jadinya dia la yang suggest kan kat aku lagu nih.. 

Mula mula aku dengar, pehh, terus terpikat... Sebab kebetulan video yang husna suggest nih lagu petikan dari "Sad Movie". And tak kisah sangat laa kalau memang kena laa dia punya matching lagu dengan cerita dia.. Lagu dia memang best. Tak mendayu dayu sangat, tak rancak sangat.. Memang best laa.. Lagu nih dari group kira baru la jugak kan.. Infinite.. Ahha, mesti ada yang kenal kan.?? So, malas nak taip lagi panjang, jom kita dengar and layankan lagu dia.. :))








P/s : MV dia takda lagi :))




DAAA~




click sampai lebam ekhh :))

You Might Also Like

5 comments

  1. @*syirahusna* : kalau ada pun setakat yg music naver tuh jek.! tp tuh pun bukn MV betul dia.. :))

    ReplyDelete
  2. @eazy Izuddin : serious, memang best.!:))

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement