Song for Today #2 :))

2:07 AM

Assalamualaikum W.B.T
Salam sejahtera..
dan
Salam satu Blogger..





Cool gilerr kan.?? Dapat kan untuk aku satu.. hahaha :))


Oke, hari ini takda ape nak update sangat pun.. Saje mood pagi pagi buta nak jugak hupdatee blogg nih hah.. Tapi hupdate pun bukan ada apa sangat.. *biarlah, blog aku seyhh..
Oke, korang dah terjah blog Cik Limah Disini.?? Agak banyak jugak perubahan yang dia lakukan kat blog dia.. Cantik. Ada tutorial lagi.. Sila lahh yek.. And blog Fathin Bamir, kak pong kita nih dah usha.?? Ada entri dia tuju kat copycat dia tuh.. haha.. Silalahh baca..  *Seriously, dapatkan aku handset tuh.! haha :))


Dan sekarang aku nak share lagu kat korang plak. haha.. Lagu nih pada aku sedih jugak la.. Mula mula aku dengar, dah macam lagu melayu pun ada.. Tapi lama lama dengar macam lagu korea pun ada*deyy, memang lagu korea kan.. Err, bagi aku laa kan, taktau la korang macam mana, aku tak paham pun lagu nih pasal ape, tapi sebab aku suka sangat dengar lagu dia, muzik dia sedih sangat.. Mendayu dayu.. Malas nak cakap banyak, korang layan kan saja.. peacee yaww.. Take Care and have fun.. :))

Oke, aku dah paham lagu nih pasal ape.. Seriuosly sedih sangat.. T___T .. Err, kalau korang tak puas tengok kat sini, apa lagi, sila search di yuotube. Minta maaf sebab aku tak reti nak buat video nih besar dengan sihat lagi kuat macam aku .. hahahha =..=




Ft Island - Heartache




P/s : Aku nak handset tuhh :))




Till then, Chow
DAA~







click sampai lebam :))

You Might Also Like

0 comments

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement