Zamarul Hisyam ..

4:15 PM

Assalamualaikum W.B.T
Salam sejahtera..
dan
Anneyong .. :)) 
*ce baca, macam pelik jek bunyi dia.? bedall jekk.. :)


Err, dah bape ari aku tak hupdate ek.?? Wahh, nih gara gara aku sakan beraya depavali ari tuh laa nih. Sampai aku tak ingat ada blog.! haha.. :) Takpe, abaikan, bukan ada readers setia pun.. melainkan pengomen setia, alia azmi.! HAHA.. hah, sebut pasal dia, dah lama jugak dia tak hupdate blog dia YANG INI.. Hari tuh dia ada kata nak update pasal Uitm SERI ISKANDAR dia tuhh, tapi sampai sekarang tak update update pun.. Buzy sangat lahh tuh.. Budak amek degree kot.. HAHA. Papepun, aku wish kau gudluck! Lapang2 kan masa nak update yek. Aku niih pembaca setia blog kau. ! :)) *cepat, belnja aku, aku dah pomot blog kau.! ahha :))  Sebut pasal depavali, amacam raya korang.? Best.? Heh, jangan ingat orang melayu takley sambut hokeh, kata satu malaysia kan.?? *yang dicanang canang sangat tuh.. Err, jangan la plak korang yang beragama Islam tuh siap bangun pagi mandi segala dengan minyak kelapa tuh kan..?? Siap turun batu caves.?? Nih hah, aku nak luku luku kepala korang. HAHA :)) Jangan nak buat naya.. Bak kata dilahh, "wat haa".. hahaha



Mai aihh, intro punya panjang.. Aku rasa aku dah cukup malas nak hupdate tadi.. Tekan keyboard pun satu satu dah nih.. Takpe, sementara idea datang membuak buak nih.. Ohh yeaa, korang mesti perasan something kan.?? Sape yang selau duk jenguk blog nih, mungkin perasan laa kan, yang tak tuh takpelah, jangan nak melangut sorang sorang. Korang nampak button 'X' kat atas, sebelah kanan yang paling hujung sekali.?? Sila tekan untuk teruskan kehidupan anda seharian. 
Oke, kalau korang perasan, yeahh.. SILA ABAIKAN HEADER.!! Yeahh, aku tau header aku tak se-hensem header ayam ayeem ke ayeem ayam, dah lama sangat tak usha blog dia *abaikan..  tak se-cantik header cik limah, tak se-kreatif header fathin bamir.. Well, blog aku.! Header aku! Suka hati aku lah nak letak sekacak mana pun, secantik mana pun, and sekreatif mana pun. KAN.?? hahaha. Oke, sila abaikan orang yang hormon dia tak stabil tak tentu pasal... HAHA :))



Atcually, kalau korang tengok tittle pun bukan ada apa kan.. Saje nak bagi gempak kat korang.. Hari tuh time bulan puasa aku jumpa dia. Aku rasa aku dah citer kot.. Err ... 




Aku sebenarnya nak buat satu entri kot, err, tah laa, aku pun tak pasti ape dia. Sebab aku ada tengok kat chatbox aku, aku kena tag ngan syirahusna nih.. So, aku pun pergi la terjah blog dia, tengok tengok ada soalan banyak banyak.. Tapi bila dah start tulis nih macam M-A-L-A-S giler.. So, aku batalkan la niat tuh.. Tapi kalau korang nak join pon boley aku rasa.. Sebab dia nampak macam something yang boley bagi idea kat korang nak hupdate entri kalau takda idea nak hupdate atau lebih tepat yang M-A-L-A-S macam aku nih hah.! HAHA :)) Korang nak join boley laa TEKAN SINI SINI SINI.. giler banyak kau sini.!abaikan =..= ..





P/s : sumpahh, idea kering gilerr =..=



Till then, Chow
DAA~

You Might Also Like

2 comments

  1. hahahahaa pmbca setia dah mai !! sygs kaw weh ! hahaa .. nway rya aji nty ah ak update ! hahahahaaa .. weh, tgk ah gk putus di twitter .. lirik dy lawak der ! haha

    ReplyDelete
  2. hahaa. dia mai dahh..
    err, aku ah tgok dah.. tp aku tgok kat facebook. tak terpikir lak kot nak cari kat youtube. haha :)

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement