Selamat Hari Jadi Baba :))

12:01 AM

Assalamualaikum W.B.T
Salam sejahtera
dan
Hai semuanya.. :))



Just quick update sebab ngantuk giler nak tulis.. Sebelum nak tulis "Assalamualaikum" pun dah sempat tidur duapuluhlima minit.. Oke, tuh bukan ngantuk, tuh PEMALAS namanya.. Ahh, abaikan..
Hari ini just nak share something sikit.. Biarlah korang takda kaitan dengan aku sekalipun, janji korang tau.. Hahaha... Oke, sebelumm aku melalut dengan lebih pantas, baik aku wish sekarang..



"SELAMAT HARI LAHIR BUAT BABA"
YANG KE - 47..!
*Opps, kantoi .! haha :))



Wahhh, kan.. Best kann kalau dapat sambut birtday orang yang kita sayang.. So, hari ini merupakan birthday baba *merangkap bapak aku lahh kan.. haha.. Kira tadi ada la sikit kitorang family pakat pakay buat... Macam biasa, seperti tahun tahun sudah, kek akan tetap disponsor ditempah dan diBELI dekat kawan aku yang sorang nih hah.. Cik Limah Di Sini... So, korang nak tempah kat dia pun boleyy... Kalau yang jauh jauh tuh taktau la cane nak handle, tanya dia sendiri is better.! hoho..


And, disebab kan aku dah mention awal awal yang nih jst quick update, malas laa nak taip panjang panjang kan.. *Bantal dah seru seru nama.. Oke, jom usha picture..! Daa.. Take care and have fun. :))





Ni lah rupa kek yang aku tempah kat Cik Limah tuh. Cantik kan.?? Cukup laa tuh, untuk bapak aku je pun, bukan untuk aku kahwin... 
Oh yea, anyway, kat dia pun boley tempah kek kahwin.. Cantik cantik jugak kek nya.. Memang tiptop punya lah.. Halal lagi tuh.. Setakat nih yang paling jauh pernah tempah kek kahwin kat dia rasanya orang Kedah itu pun sebab Cousin dia yang kahwin. ! hahaha :))








P/s : Aku nak tidur. kbyee.. :))





Till then, Chow..
DAA~





click sampai lebam :))

You Might Also Like

9 comments

  1. hohohoho...hepi bday to ur baba too

    ReplyDelete
  2. jiehaaaaa...happy birthday tu ur baba. same birthday dgn ayah acap!

    ReplyDelete
  3. jiehaaaaaaaaaaaaa...happy birthday to en, nasir. sory lah i xdpt dtg birthday party tu. kimsalam je. btw, same bitrhday dgn acap father's. bapak korang twin ke? no wonder la. k bye :P

    ReplyDelete
  4. wiiwiit hepi bedae jugakk kat baba awak.! :)

    ReplyDelete
  5. masok gak kek aku..hahhaha muke aku tak masokkan ..
    ? :D

    ReplyDelete
  6. @fathin : semngat kau kan post smpai dua kali.?? ahhahha.. poyo jekk. takda kaitan lagsung ngan bapak acab hoyy... Btw, takpe. tak kena invite kan.?? ahhaha :))

    ReplyDelete
  7. @Cik Limah : muka kau.? tak payah laa.. wat semak jekk.! hahaha :))

    ReplyDelete

thanks for dropping your comment.. =D

Advertisement